Auns

Brīvdienās satiktie paziņas uzjundīs virkni patīkamu emociju. Veiksmīga iesaistīšanās kādā aizraujošā projektā pavērs plašākas finansiālās iespējas. Labs draugs iepriecinās ar patīkamu pārsteigumu.

Vērsis

Iestājies sirdsmiers romantiskajās attiecībās ļaus pilnveidot tās ar vēl lielāku entuziasmu un jaudu. Nedēļas vidū pozitīvi pavērsieni gaidāmi tavā profesionālajā joma. Novērtē sevi krietni vien augstāk.

Dvīņi

Brīvdienas tiks pavadītas pilnveidojot un savedot kārtībā savu dzīves telpu. Ņem vērā to, ka jo lielāka būs tava neizlēmība, jo process ievilksies vēl ilgāk. Attiecībās ar ģimenes locekļiem izvairies no sadzīviskiem strīdiem.

Vēzis

Tiks apsvērta doma par jaunu hobiju ieviešanu savā ikdienā. Harmoniskākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku, līdz ar to tiks dota iespēja tās ievirzīt nopietnākā un pamatīgākā gultnē. Veiksme sagaidāma darba vietā.

Lauva

Panākumi darba vietā ļaus uzspodrināt savas spalvas aizvien spožākas un spožākas. Pieaugošās rūpes par bērniem mudinās izvērtēt savas prioritātes un to, kādām aktivitātēm veltīt savu brīvo laiku.

Jaunava

Nedēļas nogalē ļaujoties jaunu hobiju valdzinājumam, atklāsi sevī vēl nebijušus talantus. Sadzīviski pārpratumi ļaus uzjautrināties pašam par sevi. Darba pienākumos viss izdosies perfekti un nevainojami.

Svari

Iepriekš sarežģījušās attiecības ar mīļoto cilvēku pamazām sakārtosies un pāries jaunā un kvalitatīvākā līmenī. Tiks pieņemts nozīmīgs lēmums saistībā ar turpmāko profesionālo darbību. Paļaujies uz savām sajūtām.

Skorpions

Brīvdienās piedzīvojuma deva tiks gūta kādā paša radītā, nelielā ballītē. Uzmanības apliecinājumi un komplimenti no līdzcilvēkiem ļaus sajusties vēl īpašākam un neatkārtojamam. Tiks saņemta kāda īpaša dāvana.

Strēlnieks

Jaunas zināšanas tiks gūtas apmeklējot kādu vērtīgu pasākumu. Darba vietā var tikt saņemts izdevīgs piedāvājums, kas pavērs plašākas izaugsmes iespējas. Veiksmīgi tiks atrisināts jautājums saistībā ar nekustamo īpašumu.

Mežāzis

Nedēļas nogalē tiks piepildīts kāds mazais sapnis. Attiecībās ar ģimenes locekļiem centies izvairīties no nepelnītiem pārmetumiem. Labas ziņas par gaidāmo apciemojumu tiks saņemtas no ārvalstu radiniekiem.

Ūdensvīrs

Priecājoties par panākumiem savā profesionālajā jomā, spēsi saskatīt vēl augstākas iekarojamās virsotnes. Nedēļas vidū tavs darījumu partneris var nākt klajā ar jaunu, ienesīgu biznesa piedāvājumu. Pievērs uzmanību niansēm.

Zivis

Nedēļas nogalē harmoniski atpūtas brīži radīs iedvesmu pievērsties kādam radošam projektam. Saņemtais piedāvājums pavērs plašākas iespējas parādīt savu profesionalitāti augstākajā meistarības pakāpē. Atceries, ka brīnumi notiek!

Horoskopu sastādīja astroloģe Inita Dilāne.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube