Klāt jau novembris. Lasi astroloģes Initas Dilānes sastādīto mēneša horoskopu.

Auns

Svarīgi kļūs jautājumi, kas saistīti finansēm. Tiks atgūts tas, kas reiz tika zaudēts. Nav ieteicams iesaistīties finansiālos darījumos un jebkādās parādsaistībās. Tiks apsvērta doma par kādām alternatīvās medicīnas, veselību uzlabojošu procedūru pielietošanu ikdienā. Vairāk uzmanības tiks veltīts savai pašsajūtai. Romantiskajās attiecībās, veiksmīgu sarunu ceļā tiks atrisinātas visas iepriekš samilzušās neskaidrības.

Vērsis

Partnerattiecības kā prioritāte šomēnes izgaismosies visās varavīksnes nokrāsās. Tiks savilkti visi kopsaucēji esošajās attiecībās, ka arī tie, kuri izveidos jaunas attiecības, būs ilgstošas un noturīgas. Darba vietā veiksmīgi tiksi galā ar jaunajiem pienākumiem, kā arī atzinība no priekšniecības puses būs garantēta. Tiks izvērtētas iespējas par jaunu sadarbību, kas saistīta ar tavu nodarbošanās jomu.

Dvīņi

Aktuāli kļūs ar darbu un nodarbošanās jomu saistīti jautājumi. Vēlme mainīt savu esošo dienas ritējumu būs tiks spēcīga, ka nezināsi aiz kā ķerties, lai tikai izkļūtu laukā no ierastās rutīnas. Vairāk uzmanības tiks veltīts savas pašsajūtas uzlabošanai, kā arī jauns fizisks hobijs tev nāks tikai un vienīgi par labu. Harmoniskās kļūs attiecības ar ģimenes locekļiem. Vairāk kopā būšanas mirkļu ļaus apjaust patiesās vērtības.

Vēzis

Pirmajā vietā izvirzīsies visas aktualitātes, kas saistītas ar bērniem. Kādam plānošana, citam esošo bērnu pilnvērtīgāka audzināšana prasīs ne mazums enerģētisko resursu. Aktuāli kļūs arī saviesīgie pasākumi, vēlme pagozēties sabiedrībā mudinās apmeklēt kultūras pasākumus. Partnerattiecībās iemājos skaidrība. Esošo attiecību pāriešana stabilākā gultnē radīs miera un drošības sajūtu.

Lauva

Ģimene izvirzīsies priekšplānā. Vairāk kopā būšanas mirkļu saliedēs jūsu attiecības. Veiksmīgs būs plānotais nelielais brauciens pašu tuvāko lokā. Labas ziņas tiks saņemtas no ārvalstu radiem. Profesionālajā jomā viss ritēs kā pēc plāna, bez starpgadījumiem, bez aizķeršanās. Tiks apsvērta doma par kādu mācību apguvi, kas būs jauns virzītājspēks tavā profesionālajā darbībā. Paļaujies tikai un vienīgi uz sevi.

Jaunava

Interesi piesaistīs mācības, lekcijas un semināri. Izmanto šī brīža lieliskās iespējas apgūt jaunas zināšanas arī attālināti. Aktīvs izzināšanas laiks ļaus paraudzīties uz aktuālajām situācijām no cita skatu punkta. Partnerattiecībās nāksies daudz un dikti prātot un analizēt par to kā būtu, ja būtu. Iedvesma un radošums būs klātesošs ik uz soļa. Parādījies jauns hobijs, ļaus sakārtot prāta spēlītes pa plauktiņiem.

Svari

Šomēnes aktuāli kļūs visa veida jautājumi, kas saistīti ar naudu. Jautājumi kā ietaupīt, kā papildus nopelnīt tramdīs tavu satraukto prātu. Tiks saskatītas iespējas kā savu profesionalitātes un meistarības pakāpi pacelt par kādu līmeni augstāk. Tiks izvērtētas iespējas par jaunām sadarbības iespējām, kas būs kā jauna pieredze tavā profesionālajā darbībā. Miers un skaidrība iestāsies romantiskajās attiecībās.

Skorpions

Priecīgi notikumi darīs laimīgāku tavu ikdienu. Uzmanības apliecinājumi, dāvanas un patīkami pārsteigumi ienesīs siltumu tavā sirdī. Šomēnes vairāk uzmanības ir jāvelta sev, jāpaļaujas tikai un vienīgi uz sevi un sevi arī jāpalutina. Kāds veiksmīgs pirkums izrādīsies ieguldījumu vērts. Profesionālajā jomā tiks sasniegti ļoti labi rezultāti, tā, ka pašam par sevi būs liels prieks. Tiks apsvērta doma par jaunām mācībām.

Strēlnieks

Uzradīsies daudz un dažādi jautājumi, uz kuriem nebūs viegli rast atbildes. Iedziļināšanās sevī, neliela norobežošanās no apkārtējiem ļaus meklēt risinājumus ne tik vieglā situācijā. Tiks apsvērta doma par kāda speciālista apmeklēšanu, kas palīdzēs ieskatīties sevī, rast atbildes un saskatīt gaismu tuneļa galā. Romantiskās attiecības pāries jaunā, nākamajā sajūtu līmenī. Ļaujies!

Mežāzis

Aktīvāka kļūs sabiedriskā un sociālā dzīve. Pēc iespējas vairāk gribēsies iesaistīties kādā organizācijā, kādā domubiedru kolektīvā, atrasties starp līdzīgi domājošiem. Vairāk laika tiks pavadīts kopā ar draugiem, ar kuriem vieno kopīgi uzskati un vienots nākotnes redzējums. Nepalaid garām iespēju iesaistīties kādā peļņu nesošā projektā. Attiecībās ar mīļoto cilvēku – esi pacietīgs!

Ūdensvīrs

Visa enerģija un uzmanība šomēnes tiks veltīta karjerai. Tiekšanās pēc augstākas pozīcijas savā profesionālajā jomā, būs pūliņu vērta. Arī atzinība no augstākstāvošiem mudinās saņemties un centies arvien vairāk un vairāk. Manāmi uzlabosies finansiālā situācija. Tiks saskatītas papildu iespējas, kā gūt peļņu ar jau esošajām prasmēm. Partnerattiecībās saglabā vēsu prātu, jo var rasties domstarpības.

Zivis

Zivtiņas sparīgi pievērsīsies mācībām un sava redzesloka paplašināšanai. Jaunas zināšanas nāks par labu tavai profesionālai izaugsmei. Darba šomēnes netrūks, pat brīvdienās nāksies veltīt laiku lai paveiktu to, kas ir ieplānots. Finansiāls guvums ļaus palutināt sevi ar kādu vērtīgu pirkumu. Romantiskajās attiecībās valdīs savstarpēja cieņa un harmonija. Veltiet viens otram vairāk kopā būšanas mirkļu.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube