Šajā rītā uz ceļiem Kurzemē izveidojies apledojums, kas apgrūtina braukšanu pa galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas desmit VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti apstākļi uz Valsts galvenajiem autoceļiem sekojošos posmos:

• Ventspils šoseja (A10) posmā Usma – Ventspils;

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Valkas apkaimē.

Ziemas sezonā autovadītāji aicināti būt īpaši uzmanīgi uz ceļa, izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērot piesardzīgu distanci.

Par slideniem valsts autoceļu posmiem aicinām informēt VAS Latvijas Valsts ceļi, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, šī informācija tiek operatīvi nodota ceļu uzturētājiem rīcībai.

Lai mazinātu COVID-19 izplatīšanos un ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtas situāciju, klienti tiek apkalpoti attālināti, saziņai VAS Latvijas Valsts ceļi aicina izmantot telefonu, e-pastu vai citus elektroniskās saziņas kanālus. LVC nodrošina dokumentu pieņemšanu un saskaņojumu izsniegšanu reģionālajās nodaļās un arī centrālajā administrācijā.

Gadījumos, kad tikšanās klātienē ir obligāti nepieciešama, par to jāvienojas iepriekš. Ierodoties LVC telpās, obligāti jāvelk sejas maska.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube