DelfinGroup koncernā ietilpstošā zīmola Banknote lombardu tīkls šogad paplašinājies līdz 90 filiālēm visā Latvijā. Jaunākā filiāle ir uzsākusi darbu Rīgā, Deglava ielā 120, Pļavnieku mikrorajonā, kur paredzams liels pieprasījums pēc Banknotes sniegtajiem aprites ekonomikas pakalpojumiem,  tā norāda pārstāvji.

Skaidrojot paplašināšanos, pārstāvji stāsta, ka filiāļu tīkla paplašināšana nodrošina cilvēkiem ērtāku piekļuvi lombarda un finanšu pakalpojumiem tuvāk viņu dzīvesvietai, sekmējot DelfinGroup vīzijas īstenošanu – veidot ilgtspējīgu sabiedrību, sniedzot iespējas un veicinot finanšu iekļaušanu.

DelfinGroup uzskata, ka jaunās filiāles klienti pozitīvi novērtēs arī Banknotes aprites ekonomikas popularizēšanas pūles un sniegto pakalpojumu pozitīvo ietekmi uz lietotu preču dzīvescikla pagarināšanu un vidi.

SIA DelfinGoup izpilddirektors un par Banknotes filiāļu tīklu atbildīgais valdes loceklis Ivars Lamberts komentē: “Jaunās filiāles atvēršana ļaus mums efektīvāk nodrošināt klientus ar viņiem nepieciešamajiem pakalpojumiem vietā un laikā, kas viņiem ir ērti. Situācijai valstī uzlabojoties, būsim ieguvuši filiāli ar lielu klientu plūsmu, kas veicinās mūsu mērķu sasniegšanu gan tirdzniecības, gan aizdevumu izsniegšanas, kā arī klientu apmierinātības ziņā. Ņemot vērā filiāles plašās telpas un izdevīgo izvietojumu mikrorajonā, sagaidām teicamus mazlietoto mantu tirdzniecības rādītājus. Lai gan cilvēki aktīvi izmanto mūsu interneta veikalu, esam novērojuši, ka lielai daļai klientu patīk preci pirms tās iegādes apskatīt klātienē.”

Filiālē tiks nodrošināts pilns pakalpojumu klāsts – mantu un vērtslietu novērtēšana, uzpirkšana, ieķīlāšana, pieteikšanās bezķīlas patēriņa aizdevumiem un to saņemšana. Filiālē būs pieejams arī plašs mazlietotu, pārbaudītu un atjaunotu, kā arī jaunu mantu klāsts. Piedāvājumā būs gan zeltlietas, gan elektrotehnika.

Pārstāvji gan atklāj, ka pandēmijas laikā ir samazinājies klātienes pieprasījums pēc sadzīves elektronikas un juvelierizstrādājumiem, bet ir augusi interese preces iegādāties Banknotes filiāļu tīkla interneta vietnē veikals.banknote.lv.

Klientu ievērībai pārstāvji min, ka, iegādājoties kādu no precēm Banknotes internetveikalā, tā vispirms jārezervē un pēc tam to ir iespējams saņemt uz vietas filiālē vai ar kurjera piegādi.

youtube icon
Abonēt youtube