Foto: Pexels

Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (29.janvāris – 4.februāris) horoskopu. Kādam gaidāmas pārmaiņas gan personīgajā, gan profesionālajā jomā. Kādās nokrāsās? – to gan uzzināsiet, lasot publikāciju! 

Auns

Brīvdienās radīsies vēlēšanās pilnveidot savas zināšanas. Tiks piedāvāta iespēja par kādas līdz šim neizzinātas mācības apgūšanu. Nedēļas vidū vairāk tiks domāts par to, ka jāievieš pārmaiņas savā profesionālajā darbībā.

Vērsis

Nedēļas nogalē nāksies izpildīt pirms kāda laika dotos solījumus. Darbā vietā var tikt piedāvāta iespēja doties pieredzes apmaiņas braucienā. Izvairies no domstarpībām un savas taisnības pierādīšanu darba kolektīvā.

Dvīņi

Nedēļas nogalē tiks izvērtēts katrs piedāvājums par došanos ārpus mājās kopā ar draugiem. Tiks gūtas atbildes uz tev aktuālajiem jautājumiem saistībā ar dzīves vietu. Darba vietā atzinīgi tiks novērtēts tavs veikums.

Vēzis

Vēlmi pēc miera un relaksētas atpūtas mājās patraucēs kāds zibenīgs darba piedāvājums. Manāmi uzlabosies finansiālā situācija. Nedēļas vidū izvairies no sadzīviskām nesaskaņām ar ģimenes locekļiem.

Lauva

Darba vietā nāks klāt papildus pienākumi, kas neļaus garlaikoties ne uz mirkli. Nedēļas vidū izvairies no pārpratumiem ar darījumu partneri. Labāk vēl reizi pārjautā to, kas nav skaidrs, īpaši, ja tas ir saistīts ar maksājumiem.

Jaunava

Brīvdienās iegādātie sadzīviskie priekšmeti var neattaisnot tavas cerības. Taču patīkamu pārsteigumu sagādās kāds tuvs draugs. Darba vietā daudz fiziskās un arī mentālās enerģijas tiks patērēts palīdzot kādam kolēģim.

Svari

Nedēļās nogalē sajūtām piepildīts piedzīvojums uzjundīs tev nepieciešamās emocijas. Profesionālajā jomā viss ritēs pēc tava plāna. Atzinīgs novērtējums no augstākstāvošo puses papildinās arī tavu naudas maciņu.

Skorpions

Emocionāli jutīgāks laiks mudinās izvērtēt to, kas šobrīd ir visbūtiskākais. Savaldītās emocijas var izpausties pat visnepiemērotākajā brīdī. Priecēs finansiāls ieguvums no kāda izdevīga darījuma. Atļaujies sevi palutināt.

Strēlnieks

Nedēļas nogalē priecīgi mirkļi tiks piedzīvoti kādā domubiedru pasākumā. Tiks saņemtas labas vēstis par kādu tev aktuālu situāciju. Izvairies no domstarpībām ar priekšniecību. Atceries, ka izlietu ūdeni vairs nesasmelt.

Mežāzis

Darbošanās pie kāda projekta vienatnē būs daudz vērtīgāka nekā komandā. Darba vietā rūpīgāk piedomā pie vārdu izvēles. Patīkamas pārmaiņas partnerattiecībās mudinās uz jaunu mērķu izvirzīšanu.

Ūdensvīrs

Brīvdienās tiks gūta vērtīga pieredze, kas saistās ar zināšanu klāsta papildināšanu. Panākumus gūsi sadarbojoties ar ārzemju darījumu partneriem. Veiksmīgi atrisināsies aktuālais jautājums par nekustamā īpašuma iegādi.

Zivis

Īpašas sajūtas tiks piedzīvotas elpu aizraujošās āra aktivitātēs. Līdz ar nedēļas sākumu nopietnāk pievērsies sevis pilnveidošanai profesionālajā jomā. Patīkamu, pārsteigumu saņemsi no sava mīļotā cilvēka.

youtube icon
Abonēt youtube