Foto: Unplash.com

Jauniešu iespēju platforma “Visas Iespējas” sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru rīko pasākumu jauniešiem, darba meklētājiem jeb “Digitālo darba Speed-dating”.

Pieteikšanās bezmaksas dalībai šajā pasākumā norit līdz 15.februārim (https://ej.uz/digitalais_speed_dating), savukārt pats pasākums notiks attālinātā formā trešdien, 24.februārī.

Šoreiz darba piedāvājumu tēma ir Pārdošana un klientu apkalpošana. Jauniešiem tiks dota iespēja individuāli aprunāties ar pārstāvjiem no vairākiem Latvijā plaši atpazīstamiem uzņēmumiem, kā piemēram, Tele2, Bite, SEB un citiem.

Kā min “Visas Iespējas” veidotājs Gustavs Mārtiņš Upmanis: “Es ceru, ka šis pasākums ieskicēs jaunās darba tirgus tendences attālinātajam darbam, kā arī būs viens no pirmajiem vēstnešiem tam, ka nodarbinātība Latvijā lēnu, bet atgriežas pozitīvākās sliedēs.”

Pasākuma koncepts ir pavisam vienkāršs – dalībnieks pieslēdzas darba speed-dating norises platformai un pēc iepriekš nosūtīta grafika virtuāli satiek viņa pieteikumam atbilstošo uzņēmumu pārstāvjus. Katrai tikšanās reizei ir ierobežots laiks – četras minūtes, lai neformālā gaisotnē, īsi un kodolīgi jaunietis atstātu savu labāko iespaidu uzņēmuma pārstāvim, tajā pašā laikā saprotot, vai viņu interesē darbs konkrētajā uzņēmumā.

Šis būs jau sestais darba Speed-dating pasākums, kuru rīko “Visas Iespējas”, kā arī otrais šāds pasākums, kas tiek rīkots tiešsaistē.

Atskatoties uz iepriekšējo pasākumu rezultātiem, gandrīz katrs otrais pasākuma dalībnieks tiek aicināts uz darba interviju. Tāpat vidēji divi no trīs uzņēmumiem aicina pasākumā satikto darba meklētāju uz interviju. Arī uzņēmumu pārstāvjiem ir iespēja līdz 12.februārim pieteikt savu dalību šajā darba Speed-dating pasākumā (vairāk informācijas, rakstot sadarbibas@visasiespejas.lv).

Vairāk informācijas par pasākumu un pieteikšanās anketa atrodama jauniešu iespēju platformā – šeit.

youtube icon
Abonēt youtube