Foto: Unplash.com

Ko mums sarūpējusi jaunā darba nedēļa? Kam tā būs veiksmīga, kam mazāk veiksmīga?  Lasi astroloģes Initas Dilānes nedēļas horoskopu.

 Auns

Brīvdienās vairāk laika tiks veltīts savu hobiju pilnveidošanai un vēlmju realizēšanai. Darba vietā ar nelielu humora devu spēsi novērst kolēģu komentārus. Papildus pienākumi ļaus attīstīt savas prasmes un vēl neatklātos talantus!

Vērsis

Tiks satikti jauni domubiedri, kas pavērs plašāku redzesloku tavā izglītošanās ceļā. Nedēļas vidū aktīva iesaistīšanās biznesa jautājumos ļaus gūt papildus peļņu. Stingrāks vārds no tavas puses var sabojāt attiecības ar tuviniekiem.

Dvīņi

Brīnišķīgi tiks piedzīvotas brīvdienas pašu tuvāko kompānijā. Prātu noslogos domas par savas profesionālās darbības kvalitātes uzlabošanu. Patīkamas ziņas tiks saņemtas no kāda tev tuva un nozīmīga cilvēka.

Vēzis

Nedēļas nogalē priecīgi mirkļi tiks gūti mierīgā un netraucētā atpūtā romantiskā atmosfērā. Mīļotais cilvēks sarūpēs patīkamu pārsteigumu. Darba vietā kolēģu neuzmanība gluži kā darvas piliens var sabojāt tev ko ļoti svarīgu.

Lauva

Nogurumu spēsi mazināt, ļaujoties relaksējošām procedūrām – ķermenim un garam. Partnerattiecībās nedēļas vidū nelieli pārpratumi var radīt nevajadzīgus sarežģījumus. Neļaujies provokācijām!

Jaunava

Nedēļas nogalē prasme piekāpties un pielāgoties otra vēlmēm var radīt nepatīkamas izjūtas. Prasme pārkāpt saviem principiem būs ienākumu vērta. Darba vietā galvu jauks lielais informācijas apjoms. Esi vērīgs!

Svari

Veiksmīgs pagrieziena punkts darījumu attiecībās radīs ticību tam, ka viss neiespējamais reiz kļūst iespējams. Uzmanība un rūpes no mīļotā cilvēka puses ļaus uzplaukt kā krāšņam ziedam pat vispelēkākajā dienā!

Skorpions

Nedēļas nogalē vēlme pabūt vienatnē ar sevi pašu var radīt neizpratni no apkārtējo puses. Darba vietā papildu uzdotie uzdevumi mudinās pārskatīt līgumā notiektos darba pienākumus. Atļaujies sevi palutināt ar kādu pirkumu!

Strēlnieks

Pārpratumi savstarpējā komunikācijā ar tuviniekiem var radīt visai sarežģītu situāciju. Savas taisnības pierādīšana ne vienmēr var vainagoties ar panākumiem. Nedēļas vidū tiks izdarīta svarīga izvēle saistībā ar darbu.

Mežāzis

Ar spēcīgu neatlaidību tiks panākts savu mērķu piepildījums. Darījumu attiecībās nebūs viegli vienoties par potenciālo sadarbību un finansēm. Nedēļas vidū labākas un ciešākas kļūs attiecības ar tuviniekiem.

Ūdensvīrs

Prātā nāks jaunas idejas saistībā ar savas profesionālās darbības pilnveidošanu. Ieguvums no kāda vērtīga projekta būs daudz lielāks nekā tajā ieguldītie līdzekļi. Romantiskajās attiecībās centies vairāk veltīt laiku savam mīļotajam.

Zivis

Tiks piedzīvota sajūta, ka beidzot tavi ieguldītie pūliņi profesionālajā darbībā sāk dot augļus, arī tava popularitāte straujiem soļiem virzās augšup. Partnerattiecībās atbalsts un rūpes no mīļotā cilvēka puses būs neizmērojams.

youtube icon
Abonēt youtube