Foto: Unplash.com

Nu, Latvijā iestājies meteoroloģiskais pavasaris, vai “pavasaris” galvā būs arī mums? Lasi un uzzini, ko zvaigznes stāsta par šo nedēļu. Horoskopu sastādīja astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Brīvdienās ar plašu vērienu tiks pildīti visi iekrājušies darbi. Vairāk laika tiks veltīts kāda piemirsta talanta pilnveidošanai un attīstīšanai. Darba vietā gandarījuma deva tiks gūta redzot sava darba vērtīgo rezultātu.

Vērsis

Darba vietā, lai rastu kompromisu aktuālos jautājumos, var nākties apbruņoties ar pacietību un savu emociju savaldīšanu. Darījumu attiecībās, pirms spert nozīmīgu soli, rūpīgi pārbaudi katru tavā rīcībā esošo informāciju.

Dvīņi

Nedēļas nogalē veltot laiku savas dzīves telpas uzkopšanai un atbrīvojoties no visa liekā, radīsies viegluma un pacilātības sajūta. Darba vietā raibāks un dažādāks kļūs tavu pienākumu apjoms. Izbaudi katru mirkli!

Vēzis

Attiecībās ar ģimenes locekļiem centies izvairīties no liekām sadzīviskām domstarpībām. Tiks apsvērta doma par kādu papildu prasmju apgūšanu, kas būs vērtīgs ieguvums tavā turpmākajā profesionālajā praksē.

Lauva

Brīvdienās nelielu vilšanos devu var radīt cilvēki, kuri iepriekš tika uzskatīti par labiem draugiem. Tāpēc rūpīgi izvērtē to, ko un cik daudz uztici citiem. Finansiāls ieguvums ļaus piepildīt kādu materiālu vēlmi.

Jaunava

Aktuālāka kļūs vajadzība pilnveidot un labiekārtot savu dzīves telpu. Krišana kārdinājumā iegādāties to, kas patiesībā nav vajadzīgs var radīt liekus tēriņus. Svarīgu lēmumu pieņemšanā paļaujies tikai un vienīgi uz sevi.

Svari

Nedēļas nogalē saņemtais sadarbības piedāvājums dos labu motivāciju visai darba nedēļai. Darba vietā nebūs viegli sastrādāties ar kādu no kolēģiem. Romantiskajās attiecībās vairāk laika velti kopā būšanas mirkļiem ar mīļoto.

Skorpions

Labas ziņas tiks saņemtas saistībā ar gaidāmo projektu. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies ieklausīties viņu vēlmēs un vajadzībās. Profesionālajā jomā pieņemtais izaicinājums ļaus pierādīt savas prasmes visaugstākajā līmenī.

Strēlnieks

Brīvdienās vērtīgas mācības ļaus izprast virkni līdz šim neizprasto jautājumu par sevi un attiecībām ar ģimenes locekļiem. Aktuāli kļūs jautājumi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu. Rūpīgi izvērtē katru piedāvājumu.

Mežāzis

Neveikli pārpratumi komunikācijā var radīt komiskas situācijas darba vietā. Partnerattiecībās nebūs viegli rast kompromisu saistībā ar atvaļinājuma brauciena izvēli. Velti laiku fiziskām aktivitātēm, baudot ziemas priekus.

Ūdensvīrs

Brīvdienās iepriecini sevi ar kādu baudāmu ziemas prieku aktivitāti. Papildu ienākumi tiks gūti liekot lietā savas unikālās zināšanas un prasmes. Darba vietā atzinība no kolēģu puses ļaus censties ar vēl lielāku vērienu.

Zivis

Jaunas informācijas apgūšana nāks par labu tavai profesionālajai izaugsmei. Ieguldītais darbs nesīs arī pamatīgus augļus. Partnerattiecībās jutīsies samīļots, lutināts un emocionāli atbalstīts. Ļaujies neprātīgām sajūtām!

youtube icon
Abonēt youtube