Foto: Pexels

Vēl mājam ardievas februārim un sveicam martu! Pavasaris ir klāt! Šonedēļ kādam nāksies pieņemt svarīgus lēmumus. Lasi astroloģes Initas Dilānes sastādīto nedēļas horoskopu.

Auns

Nedēļas nogalē patīkamus brīžus sagādās kopā būšanas brīži ar pašiem tuvākajiem. Aktuāli kļūs jautājumi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu. Tiks pieņemts nozīmīgs lēmums saistībā ar turpmāko dzīves vietu. Neskrien notikumiem pa priekšu!

Vērsis

Pamatīgs ieguldījums kādā darījumu projektā nesīs arī ievērojamus augļus nākotnē. Darījuma partneris spēs pārsteigt tevi nesagatavotu, tāpēc esi uzmanīgs un vērīgs. Harmoniskākas kļūs attiecības ar dzīvesbiedru.

Dvīņi

Vērtīgas atklāsmes par aktuālo situāciju ļaus paraudzīties daudz objektīvāk. Tiks apsvērta doma piedalīties kādā radošā projektā. Attiecībās ar mīļoto cilvēku ļaujies sevis palutināšanai un iepriecināšanai.

Vēzis

Labas ziņas tiks saņemtas no potenciālā sadarbības partnera. Tiks rasts vislabākais risinājums ienesīga biznesa attīstībā. Veiksmīgs pirkums būs vērtīgs instruments tavā turpmākajā profesionālajā darbībā.

Lauva

Pozitīvs pavērsiens tavā radošajā darbībā ļaus izcelt savus talantus uz augstākām un plašākām skatuvēm. Manāmi manīsies tavs ikdienas ritējums. Pavasara vēsmas iemājos arī sajūtu plānā. Novērtē to, kas tev tiek dots!

Jaunava

Brīvdienās iegūtās vērtīgās zināšanas pavērs plašāku apziņas laiku. Darba vietā pateicoties tavām daudzpusīgajām zināšanām tiks paveikts teju vai nepaveicamais. Patīkamu pārsteigumu sagādās mīļotais cilvēks.

Svari

Sparīgi turoties pie saviem principiem, vari palaist garām kaut ko sev ļoti nozīmīgu un vērtīgu. Tiks izmēģinātas jaunas iespējas profesionālajā darbībā. Partnerattiecībās atskatīšanas pagātnē uzjundīs nostalģiskas atmiņas.

Skorpions

Piedzīvojumi nedēļas nogalē ļaus piepildīt sevi ar nepieciešamajām emocijām. Zīmīgs pavērsiens romantiskajās attiecībās ļaus tām ievirzīties daudz nopietnākā sajūtu gultnē. Labas ziņas tiks saņemtas no ārvalstu darījumu partneriem.

Strēlnieks

Mainīgs noskaņojums brīvdienās ļaus izdzīvot visas emociju nokrāsas. Ļaujies radošām aktivitātēm un harmonizē sevī visu sajūtu gammu. Darba vietā tiks saskatītas papildu iespējas kā pilnveidot savu materiālo stāvokli.

Mežāzis

Brīvdienās vērtīgi piedzīvots laiks pašu tuvāko lokā sniegs neparakstāmas izjūtas. Tiks apsvērta doma par kādu neparastu biznesa projektu. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies būt nedaudz iejūtīgāks un saprotošāks.

Ūdensvīrs

Uzslavas un komplimentu deva tiks saņemta no priekšniecības puses. Patīkams notikums privātajā dzīvē pavērs jaunas iespējas. Pavērsies jaunas iespējas kā uzlabot savu materiālo stāvokli. Ļaujies jaunām vēsmām!

Zivis

Brīvdienās sajutīsies mīlēts un apdāvināts no pašu tuvāko puses. Arī uzmanības apliecinājumu netrūks. Labas ziņas no darba devēja puses, radīs motivāciju straujākiem soļiem pilnveidoties savā profesionālajā jomā!

youtube icon
Abonēt youtube