Foto: Pexels

Jaunie Latvijas uzņēmēji izstrādājuši un uzsākuši ražot gaisa dezinfektoru, kas palīdzot cīņā pret Covid-19, tā par jauno produktu stāsta SIA Aerem Global valdes loceklis Helvijs Leja.

H. Leja uzsver: “Mūsu uzdevums ir ar sava inovatīvā dezinfektora palīdzību pasargāt Latvijas medicīnas darbiniekus no vīrusa un tā radītajām sekām.”

Jaunuzņēmums SIA Aerem Global ir uzdāvinājis savu gaisa dezinfektoru Aerem Basaic 25 “Rīgas Austrumu Klīniskā Universitātes Slimnīca” SIA klīnikā “Gaiļezers” praktizējošai dakterei – kardioloģei Nadeždai Rožkovai.

“Esam pārliecināti, ka gaisa dezinfektors Aerem Basic padarīs vidi drošāku kardioloģes Nadeždas Rožkovas prakses vietā “Rīgas Austrumu Klīniskā Universitātes Slimnīca” SIA klīnikā “Gaiļezers”. Esam gandarīti un lepni, ka esam raduši iespēju ielikt savu artavu cīņā ar pasaulē valdošo pandēmiju,” pauž H. Leja.

Viņš arī stāsta, ka Aerem Basic 25 gaisa dezinfektors ir kompakta gaisa antibakteriālas apstrādes ierīce, kura ar ultra violeto lampu radīto antibakteriālo vidi apstrādā caur iekārtu plūstošo gaisu. Dezinfekcijas procesa laikā tiek iznīcināti 98-99% zināmo vīrusu, baktēriju un sēnīšu.

Aerem Basic ir piemērots izmantošanai dažāda tipa telpās – dzīvokļos, birojos, ražošanas un mazumtirdzniecības vietās. Iekārtas ražošanas procesā tiek izmantoti ES sertificēti komponenti.

Jaunie uzņēmēji ir izveidojuši savu mājas lapu aerem.lv, kur var iepazīties ar produktu labāk.

“Latvijas iedzīvotāji, par savu veselību esam atbildīgi paši! Gaisa dezinfektors ir kompakts un viegli pārvadājams. Tas iznīcinās Jūsu telpās, dzīvokļos un darba kabinetos gaisā esošos vīrusus, baktērijas un sēnītes. Aerem Basic ir konstruēts tā, lai tas būtu drošs telpā esošajiem cilvēkiem, mājdzīvniekiem un telpaugiem,” par produkta labajām īpašībām stāsta valdes loceklis.

youtube icon
Abonēt youtube