Foto: Pixabay.com

Astroloģe Inita Dilāne sastādīju nedēļas horoskopu (12.-18.marts). Lasi un uzzini, kas sagaida tevi?

Auns

Nedēļas nogalē patīkamu pārsteigumu sagādās kāds labs draugs. Veiksmīgi atrisināsies sarežģījusies situācija darba vietā. Izvairies no nepamatotiem pārmetumiem sava tuvākā cilvēka virzienā. Esi pacietīgs un neskrien notikumiem pa priekšu!

Vērsis

Spilgtas izjūtas tiks piedzīvotas partnerattiecībās. Neparasts pavērsiens ļaus paraudzīties uz aktuālo situāciju no cita skatu punkta. Tiks saskatītas papildu iespējas, kā efektīvāk pierādīt sevi profesionālajā darbībā.

Dvīņi

Pārsteidzošas atklāsmes par saviem paziņām ļaus apzināties savu vērtību un unikalitāti. Prātā nāks žilbinošas idejas, kā savu uzņēmējdarbību padarīt vēl ievērojamāku. Tiks satikts izdevīgs sadarbības partneris.

Vēzis

Brīvdienās rūpīgāk izvērtē savu vēlmju un vajadzību sarakstu iepērkoties. Izvairies no nepārdomātiem lēmumiem saistībā ar potenciālajiem darba piedāvājumiem. Ieklausies savā intuīcijā nedaudz vērīgāk.

Lauva

Spēcīgs sajūtu vilnis romantiskajās attiecībās ļaus tām iemirdzēties spožākās krāsās. Vēlme iepriecināt otru ļaus justies laimīgam arī pašam. Darba vietā, svarīgu lēmumu pieņemšanā paļaujies tikai un vienīgi uz sevi.

Jaunava

Brīvdienās var nākties palīdzēt kādam grūtībās nonākušam draugam. Prasme savus talantus ievirzīt profesionālā gultnē, dos iespējas arī nopelnīt. Pievēršanās jaunam hobijam kļūs par ikdienas sastāvdaļu.

Svari

Pārmaiņas partnerattiecībās ļaus izkristalizēt svarīgākās dzīves vērtības. Darba vietā sarežģījusies situācija mudinās izvērtēt to, cik daudz tu atļaujies kādam stāstīt par saviem nodomiem un turpmākajiem biznesa plāniem.

Skorpions

Finansiāls ieguldījums radīs arī taustāmu ieguvumu. Profesionālajā jomā būsi kā zivs ūdenī – īstajā vietā, laikā un pozīcijā. Atzinīgi tiks novērtētas tavas prasmes. Attiecībās ar mīļo, ļauj lai viss rit savu gaitu.

Strēlnieks

Nedēļas nogali pavadot pašu tuvāko lokā, spēsi rast mieru un harmoniju sevī. Darba vietā veiksmīgi tiksi galā ar saviem jaunajiem pienākumiem. Tiks izdarīta nozīmīga izvēle saistībā ar kādu daudzsološu piedāvājumu.

Mežāzis

Tiks ieviesta skaidrība attiecībā uz jautājumiem, kas saistīti ar profesionālo darbību. Partnerattiecībās šonedēļ augstu tiks novērtēts morālais atbalsts, iejūtība un sapratne. Atceries, ka brīnumi notiek, ja tiem tic!

Ūdensvīrs

Brīvdienās pavēries plašāks zināšanu lauks, ļaus pielietot tās aizvien meistarīgāk un profesionālāk. Darba vietā rūpīgāk tiks izvērtēts saņemtais sadarbības piedāvājums. Atļaujies sevi palutināt ar kādu pirkumu.

Zivis

Romantiskajās attiecībās jauns sajūtu vilnis padarīs tās daudz ciešākas un dvēseliski tuvākas. Izgaisīs visas šaubas un līdzšinējās neskaidrības. Darba vietā tiks saņemts piedāvājums ļauties jaunam izaicinājumam.

youtube icon
Abonēt youtube