Foto: Unplash.com

Kā aizvadīsim svētkus, un kā iesāksim jauno darba nedēļu? Nedēļas horoskopu (2. – 8.aprīlis) sastādījusi astroloģe Inita Dilāne. 

Auns

Brīvdienās var nākties risināt sadzīviska rakstura jautājumus. Nesagaidot iniciatīvu no partnera puses, pie aktuālajiem darbiem būs jāķeras pašam. Tiks apsvērta doma par kādas papildu izglītības apgūšanu tuvākajā laikā.

Vērsis

Jūtami lielāks pienākumu apjoms mudinās izvērtēt savus enerģētiskos resursus. Vērtīgs ieguvums ļaus piepildīt kādu no saviem sapņiem daudz ātrāk nekā biji ieplānojis. Nedēļas vidū tiks satikts kāds reiz nozīmīgs cilvēks.

Dvīņi

Svētku brīvās dienas paskries nemanot. Cītīga rosīšanās savā piemājas teritorijā piepildīs dienas ar pozitīvām emocijām un radīs gandarījuma sajūtu. Partnerattiecībās ciešāka saikne izveidosies, ja novērtēsi to, kas Tev ir.

Vēzis

Patīkams pavērsiens profesionālajā jomā ļaus pacelties par kādu pakāpienu augstāk. Finansiāli ieguldījumi atmaksāsies ar uzviju. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies neņemt tik ļoti pie sirds visu ko dzirdi.

Lauva

Skaists laiks tiks piedzīvots profesionālajā darbībā – netrūks ne komplimentu par tavu veikumu, ne uzmanības apliecinājumu. Partnerattiecības spēsi uzlabot, ja novērtēsi mīļotā cilvēka centienus tavā labā.

Jaunava

Nedēļas nogalē cītīgi pievērsīsies darbiem, kuriem līdz šim nepietika laika. Klāt nākušie jaunie pienākumi tavā profesionālajā darbībā manāmi atvieglos ikdienas darba ritējumu. Izvairies no liekiem tēriņiem.

Svari

Saņemties un spert nozīmīgu soli pretī nākotnei, būs pareizā izvēle. Darba kolēģu vidū izvairies no taisnības pierādīšanas tur, kur tā nav jāmeklē. Attiecībās ar mīļoto cilvēku – novērtē to, kas Tev tiek dots.

Skorpions

Neparasti notikumi tavā ikdienas dzīvē mudinās aizdomāties par acīmredzamo un ne viegli noticamo. Papildu naudiņas tiks gūtas no nesen realizēta projekta. Tiks izvērtētas iespējas par došanos pieredzes apmaiņas tālāka braucienā.

Strēlnieks

Priecīgs notikums ģimenē radīs pacilājošas izjūtas un optimistisku noskaņojumu turpmākajās dienās. Darba vietā veiksme un izdošanās ies roku rokā. Spēsi sevi parādīt no vislabākās puses kādā tev aktuālā situācijā.

Mežāzis

Nedēļas nogalē var nākties pievērsties darbiem, ko nepaguvi izdarīt daba nedēļas laikā. Jaunas līgumsaistības uzliks nopietnus papildu pienākumus. Svarīgu lēmumu pieņemšanā paļaujies tikai un vienīgi uz savām prāta spējam.

Ūdensvīrs

Veiksmīgi tiekot galā ar sevis radīto uzdevumu, priecāsies par gūtajiem rezultātiem. Patīkamas ziņas tiks saņemtas no priekšniecības puses. Var tikt piedāvāts kāds tālāks ārzemju darba brauciens. Novērtē sevi augstāk!

Zivis

Peldoties savā sajūtu pasaulē, pavisam drīz redzēsi, ka aktuālā situācija kļūst daudz skaidrāka un izgaismotāka. Profesionālajā darbībā tiksi pamanīts plašākā mērogā. Neaizmirsti to, ka tava intuīcija ir tavs lielākais trumpis!

youtube icon
Abonēt youtube