Foto: Pexels

Šķiet, ka pavisam nesen pavadījām Vecgada vakaru, bet re, aprīlis jau klāt! Mēneša pirmā diena tradicionāli ir joku diena, vai tāds būs arī viss turpmākais mēnesis? Lasi un uzzini lielo mēneša horoskopu visām zodiaka zīmēm.

Auns

Šomēnes tiks paveiktas vairākas līdzšinējās ieceres un plāni. Vairāk laika un uzmanības tiks veltīts savas personības pilnveidošanai. Ļoti iederīgi un ieteicami būs pašizaugsmes semināri un nodarbības. Finansiāli labs ieguvumu laiks, kas ļaus piepildīt kādu sen lolotu sapni. Enerģija tiks ieguldīta kādā no projektiem, kas uz kādu laiku bija apstājies. Romantiskajās attiecībās viss būs atkarīgs tikai un vienīgi no tevis paša. Daudz nedomā, bet dari!

Vērsis

Pārdomu un piedošanas laiks šomēnes mudinās izvērtēt visu, kas piedzīvots un pārdzīvots. Atbrīvošanās no visa, kas traucē, kas raisa nelāgas izjūtas būs pareizā izvēle. Profesionālajā jomā gaidāms pozitīvs pavērsiens, kas mudinās pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm, nemaz neatskatoties pagātnē. Vientuļām sirsniņām, romantiskās attiecības ir iespējams izveidot ar cilvēku no draugu vidus. Ņem vēra, ka nekur tālu nav jāmeklē!

Dvīņi

Aktīvāka iesaistīšanās sociālos tīklos un domubiedru grupās kļūs par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Tiks apsvērta doma par dalību kādā peļņu nesošā projektā. Finansiālajā jomā viss būs atkarīgs no tā, ar ko tiks veidota sadarbība. Uzņēmība un aktivitāte no tavas puses būs labākais trumpis ceļā uz panākumiem. Atceries, ka ļaujoties pārmaiņām, tādā veidā tu pavērsi sev plašākas iespējas karjerā.

Vēzis

Profesionālā joma šomēnes būs tā, kas izvirzīsies priekšplānā. Ļaušanās izaicinājumam, būs riska vērta. Ņem vērā to, ka minimālās iespējas var radīt maksimālo rezultātu. Paļaujies uz savu intuīciju un tu redzēsi, ka viss notiek tā, kā tam ir jānotiek. Partnerattiecībās var nākties atgūt to, kas pirms kāda laika tika šķietami zaudēts. Nogludinot visas iepriekšējās nesaskaņas, tāda veidā tu izbruģēsi ceļu uz harmoniskām attiecībām.

Lauva

Tiks apsvērta doma par došanos kādā tālākā braucienā. Jaunas pieredzes gūšana apmeklējot izglītojošas nodarbības būs ļoti vērtīga tavā profesionālajā darbībā. Ticība sev un savām prasmēm, tā šomēnes būs panākumu atslēga. Finansiāls ieguvums būs daudz apjomīgāks nekā esi gaidījis. Labas vēstis tiks saņemtas no ārzemju darījumu partneriem. Romantiskajās attiecībās tiksi novērtēts un atbalstīts.

Jaunava

Šomēnes nāksies atdot visu to, ko esi kādreiz aizņēmusies. Atbrīvojoties no vecām enerģijām, tādā veidā radīsi vietu kaut kam jaunam un vēl neiedomājamam. Tiks apsvērta doma par jauna biznesa uzsākšanu. Ieguldījumi būs ienākumu vērti. Darba vietā nāksies veltīt laiku mācībām, kas prasīs ne mazums finansiālo resursu. Partnerattiecībās aktuāls kļūs jautājums „kā būtu, ja būtu”. Ļaujies sajūtam!

Svari

Patīkamu pārsteigumu piepildītas dienas ļaus priecāties par katru mirkli. Aktuāls kļūs partnerattiecību jautājums. Rūpīgi tiks izvērtēta katra potenciālā sadarbības iespēja. Arī romantiskajās attiecībās tiks atrisinātas visas līdzšinējās neskaidrības. Finansiālā jomā papildu peļņa tiks gūta no kāda iepriekš iesākta projekta. Vairāk laika un uzmanības tiks pievērsts veselību uzlabojošām procedūrām.

Skorpions

Vairāk darba nekā parasti mudinās apbruņoties ar pacietību un izturības enerģiju. Klāt nākušie jaunie darba pienākumi ļaus paraudzīties uz sevi no malas un novērtēt savu ieguldījumu cita biznesa labā. Tiks apsvērta doma radikāli mainīt savu ierasto dienas rutīnu. Idejas par sava biznesa uzsākšanu var kļūt par realitāti. Romantiskajās attiecībās tiks izvērtēta turpmāko attiecību gaita.

Strēlnieks

Pievēršanās kādam piemirstam hobijam, būs tieši īstajā laikā. Ļaušanās radošām aktivitātēm atraisīs tavu enerģiju un vairos dzīvesprieku. Pozitīvas pārmaiņas ir gaidāmas romantiskajās attiecībās. Iemīlēšanas sajūta caurstrāvos katru ķermeņa šūnu un vairos iedvesmu profesionālajā jomā. Darba vietā rūpīgi pildot visus savus pienākumus, neizpaliksi bez atzinības no priekšniecības puses.

Mežāzis

Aktuāli kļūs ar nekustamo īpašumu saistīti jautājumi. Tiks apsvērta doma mainīt savu ierasto vidi. Ņem vērā, ka jebkuras pārmaiņas nāks tev par labu. Pozitīvs pavērsiens profesionālajā darbībā mudinās rūpīgāk izvērtēt savas prasmes un talantus. Partnerattiecībās samilzušās neskaidrības var velties gluži kā sniega bumba – aizvien lielāka un lielāka. Apdomā labi, pirms pieņem svarīgu lēmumu.

Ūdensvīrs

Pavērsies plašāks kontaktu un paziņu loks. Jaunas iepazīšanās rezultātā var tapt skaista draudzība. Tiks pievērsta uzmanība izglītošanās iespējām, kas būs vērtīgs ieguvums nākotnē. Profesionālā jomā spēsi parādīt sevi no vislabākās puses. Iesaistīšanās kādā jaunā projektā sniegs nepieciešamo adrenalīna devu. Nesatraucies par niekiem, kas nav pārdzīvojumu vērti. Paļaujies tikai un vienīgi uz sevi!

Zivis

Enerģiski un ar augtu paceltu spuru dosies savu panākumu virzienā. Enerģijas var būt tik daudz, ka tiks izcelti gaismā pat visapslēptākie tavi talanti. Uzlabosies tava finansiālā situācija, kas ļaus piepildīt kādu no taviem sapņiem. Pozitīvi pavērsieni romantiskajās attiecībās ļaus noticēt tam, ka brīnumi notiek, ja tiem tic. Daudz uzmanības tiks iegūts saistībā ar savu profesionālo darbību. Atceries, ka tu esi unikāls un neatkārtojams!

Horoskopu sastādīja astroloģe Inita Dilāne.

youtube icon
Abonēt youtube