Foto: Unplash.com

Negaidīti notikumi, pārsteigumi, sens paziņa iegriežas tavā dzīvē – nedēļa solās būs interesanta. Astroloģe Inita Dilāne sastādījusi iknedēļas (7. – 13. maijs) horoskopu visām horoskopa zīmēm. Lasi un uzzini! 

Auns

Nedēļas nogalē nāksies apbruņoties ar pacietību, īpaši brīžos, kad tavs viedoklis nesaskanēs ar citiem prātiem. Nedēļas sākumā darba vietā būs jātiek galā ar iekavētajiem darbiem, kas lieliski izdosies. Palutini savus tuvākos!

Vērsis

Pateicoties kādam negaidītam notikumam, būsi uzmanības centrā. Radinieki sagādās patīkamus pārsteigumus. Nedēļas vidū uzlabosies finansiālā situācija. Prieku sagādās negaidīti ienākumi no kāda senāka darījuma.

Dvīņi

Šonedēļ izvairies no nepārdomātiem finansiāliem ieguldījumiem. Tavas materiālās vēlmes var pārspēt reālās iespējas. Darba vietā var nākties saskarties ar situācijām, kuras nebūs viegli atrisināt. Esi vērīgs attiecībā uz niansēm.

Vēzis

Brīvdienas ieplāno kāda intelektuāla darba veikšanai. Jaunas idejas būs kā jauns atspēriena punkts tavā karjerā. Nedēļas sākumā tava centība radīs acīmredzamus augļus. Prieks un gandarījums būs par kādu paša sasniegto veikumu.

Lauva

Samērā jūtīgi tiks uztvertas tuvinieku piezīmes un iebildumi par to, ko jūs viņuprāt darāt nepareizi. Līdz ar nedēļas sākumu attiecībās ar draugiem, kļūsi piesardzīgāks. Neatklāj savas ieceres citiem. Atceries, ka laime mīl klusumu.

Jaunava

Prātu jauks domas par kāda tālāka brauciena plānošanu. Nedēļas vidū nāksies rast kompromisu starp vēlamo un vajadzīgo pirkumu. Rodi spēku sevī, un dodies apmeklēt kādu dabas taku. Izbaudi ik mirkli!

Svari

Plānotie darbi var neritēt tā kā gribētos, taču ar pacietību un vēsu prātu spēsi paveikt ļoti daudz. Kāds jauns hobijs atraisīs tevī jaunas sajūtas un patīkamas emocijas. Tiks pieņemts svarīgs lēmums profesionālajā jomā.

Skorpions

Nedēļas nogalē izvairies no asākās vārdu sadursmes ar kolēģiem. Šķietami sarežģīto pienākumu izpilde var patērēt diezgan daudz enerģijas. Svarīgu lēmumu pieņemšanā paļaujies tikai uz sevi. Velti laiku kādam nedaudz piemirstam hobijam.

Strēlnieks

Brīvdienās sarežģītāka var kļūt komunikācija ar dzīvesbiedru. Izvairies no liekiem tēriņiem, kuri, iespējams nemaz nav vajadzīgi. Nedēļas vidū tiks sakārtotas lietas, kuras iepriekš prasīja lielu piepūli.

Mežāzis

Brīvdienas tiks piedzīvotas aktīvai atpūtai kopā ar bērniem. Gūtās emocijas dos spēku turpmākajai darba nedēļai. Var tikt piedāvāts kāds veiksmīgs un izdevīgs darba piedāvājums. Uzticies savam tuvākajam.

Ūdensvīrs

Nedēļas nogale aizritēs spraigās diskusijās ģimenes lokā. Izkristalizēsies turpmākie dzīves plāni. Nedēļas sākumā var piemeklēt šaubas par jauno darba pienākumu izpildi. Novērtē sevi vismaz galvas tiesu augstāk!

Zivis

Brīvdienās piedzīvotās sajūtas ļaus atsperties nākamajam dzīves lēcienam. Patīkamu pārsteigumu sagādās cilvēks, no kura vismazāk to gaidīsi. Romantiskajās attiecībās ļaujies sajūtām, nevis prātam un vērīgāk ieklausies savā intuīcijā.

youtube icon
Abonēt youtube