Foto: Unplash.com

Jaunā darbā nedēļa jau atkal ir klāt, tas nozīmē, ka arī astroloģes Initas Dilānes nedēļas prognoze ir jau gaisā! 

Auns

Nedēļas nogalē pacilājošas izjūtas tiks piedzīvotas kādā elpu aizraujošā piedzīvojumā. Labas ziņas tiks saņemtas par piedalīšanos gaidāmajā projektā. Priekšniecības komentāri mudinās izvērtēt savas pieļautās kļūdas.

Vērsis

Veiksmīgs darījums radīs vēl lielāku azartu, lai pievērstos savas darbības jomas paplašināšanai. Partnerattiecībās harmoniju spēsi rast, ja izrādīsi iniciatīvu no savas puses. Velti laiku kopā būšanai ar mīļoto.

Dvīņi

Brīvdienās spēsi paveikt vairāk nekā esi ieplānojis, līdz ar to gandarījuma sajūta tiek garantēta. Rūpīgāk izvērtē katru potenciālo sadarbības partneri. Izvairies no lielākas naudas summas ieguldīšanas.

Vēzis

Negaidīti pavērsieni profesionālajā jomā mudinās rīkoties un pieņemt svarīgu lēmumu. Papildu iegūtās naudiņas nogludinās visus līdzšinējos robus. Attiecībās ar ģimenes locekļiem, centies būt saprotošāks.

Lauva

Veiksmīgi atrisināsies sarežģījusies situācija profesionālajā jomā. Tiks rasts vislabākais veids kā pavērst turpmāko notikumu gaitu sev vēlamā virzienā. Nedēļas vidū neplānoti izdevumi mudinās izvērtēt prioritātes.

Jaunava

Brīvdienās, pievēršoties aktīvākam dzīvesveidam, manāmi uzlabosies tava pašsajūta. Var tikt saņemts kāds tev izdevīgs darījums. Partnerattiecībās izvairies no padomu sniegšanas tad, ka tev to nelūdz.

Svari

Profesionālajā jomā var nākties saskarties ar sarežģītām situācijām, kas radušās kolēģu vidū. Izvairies no greizsirdības uzplūdiem, tur kur tie vismazāk ir vēlami. Veiksmīgi pavērsieni gadāmi kādā no taviem biznesa projektiem.

Skorpions

Darba vietā tiks saskatītas papildu iespējas kā pierādīt savas prasmes vislabākajā veidā. Neraizējies par sīkumiem. Gandarījuma sajūtu gūsi, piedaloties organizatoriskos jautājumos kādā saviesīgā pasākumā.

Strēlnieks

Tiks apsvērta doma par došanos kādā tālākā atpūtas braucienā kopā ar ģimeni. Uzlabojoties finansiālai situācijai, radīsies jauni projekti, ko vēlēsies realizēt. Harmoniskākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku.

Mežāzis

Iesaistīšanās jaunās aktivitātes piepildīs tavu ikdienu ar priecīgām sajūtām. Finansiāli tēriņi var pārsniegt plānoto limitu. Kāds tuvs draugs var sagādāt patīkamu pārsteigumu tad, kad vismazāk to gaidīsi.

Ūdensvīrs

Veiksmīga biznesa ideja ļaus piepildīt tavas ieceres. Liekot lietā savu talantu, tiks saskatītas papildu peļņas iespējas. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies izvairīties no konfliktsituācijām. Atceries, ka arī ar otru cilvēku ir jārēķinās.

Zivis

Brīvdienās jaunu zināšanu iegūšana būs kā jauns instruments ceļā uz panākumiem. Attiecībās ar mīļoto cilvēku esi nedaudz pacietīgāks un neskrien notikumiem pa priekšu. Atceries, ka labs nāk ar gaidīšanu!

Saistītās tēmas: astroloģehoroskopiInita Dilānenedēļas horoskops

youtube icon
Abonēt youtube