Foto: Unplash.com

Maijs jau teju beidzies un pie durvīm klauvē jūnijs. Kā iesāksies tava vasara? Lasi un uzzini, kādu zvaigžņu prognozi dod astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Pārmaiņas darba vietā motivēs mainīt savu esošo nostāju. Labs piedāvājums no priekšniecības puses pavērs jaunas iespējas tavā profesionālajā darbībā. Netērē veltīgi enerģiju un izvairies no citu pārliecināšanas.

Vērsis

Brīvdienās patīkami mirkļi tiks piedzīvoti, esot kopā ar pašiem tuvākajiem. Labas ziņas tiks saņemtas saistībā ar gaidāmo projektu. Darījumu attiecībās apdomā labi, pirms izdari nozīmīgu izvēli.

Dvīņi

Nedēļas nogalē tiks uzjundītas kādas senākas emocijas. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies ieklausīties viņu viedoklī. Darba vietā veiksmīgi atrisinājusies sarežģītā situācija mudinās izvērtēt prioritātes.

Vēzis

Aizraušanās ar kādu jaunu hobiju var kļūt par tavu ikdienas sastāvdaļu. Vairāk rūpju un gādības nāksies veltīt ģimenes locekļiem. Darba vietā tavas idejas un iniciatīva tiks augstu novērtētas.

Lauva

Patīkamiem piedzīvojumiem piepildīta nedēļas nogale tiks piedzīvota draugu lokā. Kāds svinīgs pasākums dos nepieciešamo enerģijas lādiņu. Partnerattiecībās tiks akcentēti jautājumi, kas saitīti ar uzticēšanos viens otram.

Jaunava

Klāt nākušais pienākumu apjoms ļaus izvērtēt savus spēkus un pārbaudīt savu izturību. Attiecībās ar līdzcilvēkiem izvairies no cita viedokļa apstrīdēšanas. Patīkamu pārsteigumu sagādās kāds sens draugs.

Svari

Nedēļas nogalē, izvērtējot prioritātes, tiks sperts solis tuvāk savu sapņu piepildījumam. Romantiskajās attiecībās iniciatīva no tavas puses pavērsīs situāciju uz labu. Tiks gūtas papildu naudiņas.

Skorpions

Plānotais brauciens sniegs tev tik ļoti nepieciešamās sajūtas un motivāciju tālākiem mērķiem. Darījumu attiecībās esi vērtīgs uz niansēm, pirms paraksti svarīgu vienošanos. Ieklausies savā intuīcijā.

Strēlnieks

Brīvdienās veiktais finansiālais ieguldījums radīs arī acīmredzamus augļus. Iesaistīšanas kādā projektā, dos iespēju likt lietā savas prasmes un talantus. Negaidīts pavērsiens partnerattiecībās ļaus novērtēt to, kas tev ir dots.

Mežāzis

Nedēļas nogale aizritēs pie plānošanas darbiem, kas saistīti ar nekustamo īpašumu. Kompromisa rašana var nebūt tik viegla, kā biji domājis. Priecīgi brīži tiks piedzīvoti saviesīgā vakarā kopā ar draugiem.

Ūdensvīrs

Aktuāls kļūs jautājums, kas saistīts ar gaidāmo darba komandējuma braucienu uz ārzemēm. Ar savu ideju spēsi pārliecināt pat citādi domājošos. Partnerattiecībās ļaušanās sajūtu valdzinājumam mudinās ātrāk pieņemt lēmumu.

Zivis

Gluži kā pa viļņiem – mazākiem un lielākiem, tā arī tavu sajūtu pasaule būs pozitīvām sajūtām piepildīta. Darba vietā klāt nāks jauni pienākumi, par kuriem tiks arī labi samaksāts. Attiecībās ar mīļoto cilvēku izbaudi to, kas tev tiek dots!

youtube icon
Abonēt youtube