EBU / THOMAS HANSES/ Rīta kafija kolāža

Samanta Tīna publicējusi back up jeb rezerves video, ko būtu bijis jāliek lietā, ja uz Eirovīzijas skatuves nevarētu uzstāties pandēmijas dēļ. 

Samanta arī sniedz komentāru par acīm redzamajām izmaiņām, proti, Samantu mēs redzējām uz skatuves pavisam citā tērpā. Viņa raksta: “Jā, šis brīnum skaistais tērps sākotnēji bija domāts lielajai Eirovīzijas skatuvei, taču pēc mēģinājumiem nācās pieņemt lēmumu par citu tērpu, lai cik šis tērps ir vienreizējs, taču es šajā ampluā nezin kāpēc jutos kareivīgi, pat mazlietiņ agresīvi, kas negāja kopā ar dziesmas sievišķīgo vēstījumu. Man ir ļoti svarīga iekšējā sajūta, lai arī cik ļoti skaistais tērps vilinātu! Paldies Kašeram, kurš mani saprata, pieņēma un profesionāli tika galā atkal!”

Interesanti, ka Samantas atbalstītāji raksta, ka tieši šādu priekšnesumu vajadzēja uzstāšanās dienā, tas esot daudz labāks par to, ko redzējām 20.maija vakarā televīzijas ekrānos. Vēl daži raksta, ka šis esot spēcīgāks priekšnesums par pusfinālā redzēto, atbalstītāji arī teic, ka tērpa izvēle back up video bijusi daudz labāka, nekā redzētā vakarkleita.

Vai tēla maiņa nospēlēja Samantai par sliktu?

Spriediet paši, rezerves video var skatīt šeit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina)

Kā zināms, Latvijas pārstāve Samanta Tīna ar dziesmu “The Moon is Rising” Eirovīzijas otrajā pusfinālā palika pēdējā – 17. vietā.

Lasiet arī: Video. Kivičs uzrunā Samantu Tīnu: Kā var palaist tevi uz Eirovīziju ar dziesmu, kurai vispār nav piedziedājuma?

Ar Samantas sniegumu otrajā pusfinālā var iepazīties, skatoties video:

Saistītās tēmas: "The Moon is Rising"samanta tīna

youtube icon
Abonēt youtube