Foto: Unplash.com

Jaunākais nedēļas horoskops astroloģes Initas Dilānes izpildījumā ir gaisā! Kādam nāksies vilties, bet citam dzīves piespēlētie notikumi liks atcerēties, ka viss, ko vari iztēloties, ir īsts, sakot Pikaso vārdiem.

Auns

Nedēļas nogalē plānotais brauciens var izraisīt nelielu vilšanos devu. Izvērtē katru potenciālo sadarbības partneri, kā arī izvairies no spontāniem pirkumiem. Nedēļas vidū aktuāls kļūs dzīves vietas jautājums.

Vērsis

Jaunie projekti virzīsies ar daudz lielāku jaudu nekā tu esi ieplānojis. Var tikt apsvērta iespēja doties piedzīvojumu braucienā kopā ar domubiedriem. Tiks atrisināts jautājums, kas saistīts ar sadarbības iespējām ārvalstīs.

Dvīņi

Brīvdienās atļausies vairāk laika un uzmanības veltīt sevis palutināšanai. Jaunas krāsas tava garderobē būs ļoti iederīgas. Veiksmīgi sakārtosies finansiāla rakstura jautājumi. Paļaujies tikai uz sevi

Vēzis

Nedēļas nogale radīsies vēlme pēc mierīgas un netraucētas atpūtas pie dabas. Relaksējošas procedūras uzlabos tavu pašsajūtu un piepildīs ar enerģiju. Pavisam nenozīmīgas situācijas var tikt uztvertas jūtīgi.

Lauva

Kvalitatīvi pavadīts laiks kopā ar vislabākajiem draugiem izkristalizēs draudzības vērtību. Plānotais kultūras pasākums atraisīs tevī jaunas intereses profesionālajā darbībā. Nedēļas vidū var tikt satikts turpmākas sadarbības partneris.

Jaunava

Nedēļas nogalē paveikti to, kas ir ieplānots. Tiks novērtēts kāds tavs perfekti paveiktais darbs. Radīsies vēlme vēl vairāk censties un sasniegt vēl labākus rezultātus savā profesionālajā darbībā. Daudz nedomā, bet dari!

Svari

Prātu nodarbinās jautājumi, kas saitīti ar nekustamo īpašumu. Tiks apsvērta doma par tā iegādi. Ņem vērā, ka nebūs viegli rast kopsaucēju ar darījumu partneri. Priecīgus brīžus sagādās cilvēks, kuram esi ļoti nozīmīgs.

Skorpions

Veiksmīgi tiks atrisinātas samilzušās problēmas darba vietā. Dažādi kārdinājumi un izaicinājumi tiks piedzīvoti romantiskajās attiecībās. Nedēļas vidū var tikt noslēgts veiksmīgs darījums ar ārzemju partneriem.

Strēlnieks

Nedēļās nogalē jaunās idejas mudinās nopietnāk pievērsties savai profesionālajai izaugsmei. Nedēļas vidū nostabilizēsies situācija partnerattiecībās. Tiks apsvērta doma par jaunu mācību uzsākšanu.

Mežāzis

Brīvdienās var nākties nedaudz pastrādāt vairāk nekā parasti. Darba vietā lielāks kļūs pienākumu apjoms. Nedēļas vidū noslēgtie sadarbības līgumi var nest labus ienākumus nākotnes biznesā.

Ūdensvīrs

Brīvdienās ļausies izklaidēm un relaksējošai atpūtai draugu vidū. Darbi ritēs gluži kā pēc plāna. Nedēļas vidū var parādīties lieliskas iespējas, lai liktu lietā savas profesionālās iemaņas un pierādītu savu unikalitāti.

Zivis

Nedēļas nogalē radīsies iedvesma pievērsties jaunam virzienam profesionālajā jomā. Līdz ar nedēļas sākumu vairāk kopā būšanas mirkļi tiks veltīti mīļotajam cilvēkam. Atceries, ka pat visnereālākie sapņi piepildās!

youtube icon
Abonēt youtube