Foto: Unplash.com

Laiks skrien nemanot – vasara jau pusē! Astroloģe Inita Dilāne sagatavojusi jauno nedēļas (16.-22.jūlijam) horoskopa prognozi visām zodiaka zīmēm. Šī nedēļas padoms – viss kas notiek, notiek uz labu!

Auns

Nedēļas nogalē neparedzēti tēriņi var radīt robu tavā naudas maciņā. Iespringstot par partnerattiecību jautājumu, sarežģīsi situāciju vēl vairāk. Izvērtē rūpīgi izteikto piedāvājumu darba vietā.

Vērsis

Nozīmīgs pavērsiens profesionālajā jomā, ļaus paraudzīties uz notikumiem no pavisam cita skatu punkta. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies saglabāt vēsu prātu un nepievērst uzmanību uz nevajadzīgiem sīkumiem.

Dvīņi

Pozitīvas ziņas tiks saņemtas saistībā ar kādu sen gaidītu darījumu. Priecēs arī gūtais ienākumu apjoms. Tiks piepildīta kāda no materiālajām vēlmēm, kas būs lietderīga gan sev, gan tuviniekiem.

Vēzis

Brīvdienās priecīgs notikums ļaus piedzīvot sajūtas visās nokrāsas. Tiks iepazīti jauni paziņas, kuri būs nozīmīgi tavā turpmākajā nākotnē. Partnerattiecībās ieklausies otra vēlmēs un sajūtās.

Lauva

Panākumi savā profesionālajā jomā ļaus nedaudz atslābt, nedomāt ne par ko un izbaudīt savu sasniegumu rezultātu. Tiks saņemts kāds izdevīgs piedāvājums. Vairāk laika un uzmanības velti saviem tuviniekiem.

Jaunava

Nedēļas nogalē, savedot kartībā to, ko jau sen biji ieplānojis, izjutīsi neaprakstāmu viegluma izjūtu. Atbrīvojies no visa liekā un sen nokalpojušā! Attiecībās ar līdzcilvēkiem ļauj situācijai ritēt savu gaitu.

Svari

Ieviesta skaidrība partnerattiecībās ļaus uzelpot daudz vieglāk. Tiks atrisināta aktuālā situācija. Darba vietā izvairies no domstarpībām ar kolēģiem. Atceries, ka  īstu un patiesu draugu nekad nav daudz.

Skorpions

Plānotais projekts izdosies daudz labāk nekā tu esi iecerējis. Ieguldītie līdzekļi atmaksāsies ar uzviju. Attiecībās ar ģimenes locekļiem centies izrunāt visus neskaidros jautājums tā, lai vēlāk nerodas pārpratumi.

Strēlnieks

Neparasta satikšanās var  attīstīt tavus līdzšinējos plānus pavisam citā gultnē. Darījumu attiecībās rūpīgāk pārbaudi katru nozīmīgu dokumentu. Patīkamu pārsteigumu sagādās kāds tuvs draugs.

Mežāzis

Notikumi privātajā dzīvē ļaus noticēt tam, ka viss, kas ar tevi notiek ir labākais, kas šobrīd var būt. Attiecībās ar mīļoto cilvēku saņemsi tik daudz uzmanības, kas būs kā stimuls turpmākajiem darbiem.

Ūdensvīrs

Uzmanība un komplimenti no domubiedru puses ļaus sajusties vēl vērtīgākam un īpašākam savā profesionālajā jomā. Attiecībās ar mīļoto cilvēku vairāk laika velti kopā būšanas mirkļiem. Ļaujies sajūtām!

Zivis

Brīvdienās paspīdot ar savu plašo zināšanu klāstu, tiksi pie komplimentiem un atzinības. Partnerattiecībās iestāsies patīkams miers un skaidrība. Atceries, ka viss, kas notiek, notiek tikai un vienīgi uz labu.

youtube icon
Abonēt youtube