Ekrānšāviņš iegūts no Youtube

Pasaulē atpazīstamais Saimona Kauela veidotais talantu šovs “X Faktors” tiek izņemts no rotācijas, Lielbritānijas telekanāls ITV vairs neveidos tālākas sezonas šovam, raksta britu raidorganizācija BBC.

ITV apstiprināja, ka viņiem nav plānu jaunai “The X Factor” sezonai.

Populāro TV šovu 2004.gadā izveidoja šovmenis Saimons Kauels, kurš arī pats daudzus gadus līdzās citiem popmūzikas spīdekļiem bija šova žūrijā, iemantojot dzēlīga kritiķa slavu.

“X Faktors” pirmo reizi tika demonstrēts 2004. gadā, un šova žūrijā bija Šārona Osborna, Luiss Volšs, Šerila un Nikole Šercingere.

X faktors bija viens no populārākajiem TV šoviem Apvienotajā Karalistē, tomēr pēdējos gados reitingi ir samazinājušies, tas ir arī iemesls raidījuma pārtraukšanai, vēsta britu raidorganizācija BBC.

Šis šovs sniedzis gan emocionālus, gan smieklu, gan apbrīnas pilnu brīžus.

Kā zināms, britu “X Faktora” darbības gados pasaule iepazina daudzus māksliniekus, kuriem šis šovs bija atspēriena punkts muzikālajā karjerā, piemēram, puišu grupu “One Direction” un citus.

Kā vēsta “The Sun”, talantu šovs tiks turpināts daudzās citās pasaules valstīs, kur tam ir augsti reitingi un peļņas rādītāji.

Kā zināms, šobrīd Latvijā noris darbs  pie jaunās “X Faktora”  sezonas, kas TV3 ēterā būs redzams šoruden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XFaktorsLatvija (@xfaktorslatvija)

Saistītās tēmas: One DirectionSaimons KauelsThe X Factor

youtube icon
Abonēt youtube