Foto: Balticmarathons

Jau pavisam drīz 15.augustā Kauguros jau sesto gadu pēc kārtas norisināsies starptautiskais Jūrmalas krāsu skrējiens, kurā dalībniekiem 5km distances laikā būs iespēja piedzīvot krāsu festivāla atmosfēru.

“The Color Run” jeb Krāsu skrējiens ir unikāls un populārs visā pasaulē – katru gadu tas norisinās vairāk kā 200 pilsētās visā pasaulē.

Krāsu skrējienā, sadarbībā ar modes un izklaides centru “Rīga Plaza”, aicināts piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma, ļaujoties krāsu priekam un izbaudot īstu festivāla atmosfēru. Šogad organizatori būs parūpējušies par īpašiem pārsteigumiem dalībniekiem, jo Jūrmalas krāsu skrējiens norisinās “The Color Run” zīmola ietvaros un pasākums iekļauts “The Color Run” globālā zīmola konceptā.

Jūrmalas krāsu skrējiena ietvaros norisināsies arī tradicionālās “Zumba” meistarklases, kuras vadīs treneri no visas Baltijas. Dalībniekiem būs jāveic 5 kilometru distance un bērni varēs startēt arī bērnu skrējienos, kas norisināsies pirms krāsu skrējiena starta. Krāsu skrējiena starti būs Kauguros, Tallinas ielā. Distanci varēs veikt skrienot, pastaigājoties, dejojot vai vienkārši izbaudot festivāla atmosfēru. Distancē būs četri krāsu punkti un viens putu punkts.

Katrā distances km dalībniekus nobērs ar attiecīgā km krāsām. Krāsu skrējienā tiek izmantota licencēta pārtikas krāsviela, kura ir 100% dabīga un nekaitīga gan apkārtējai videi, gan cilvēkiem. Jūrmalas krāsu skrējiena “dresscode” – balts apģērbs. Krāsu skrējiena laikā dalībniekus iemūžinās fotogrāfi. Fotogrāfijas būs pieejamas pēc sacensībām tīmekļa vietnē www.baltijasmaratoni.lv.

“The Color Run” zīmola pārstāvji Baltijā komentē: “Jūrmalas krāsu skrējiens ir unikāls pasākums Baltijā. Esam radījuši brīnišķīgu iespēju šajā pasākumā kopā piedalīties dažāda vecuma aktīvā dzīvesveida entuziastiem. Piedalīties var ikviens – ģimenes, draugi un kolēģi! Turklāt šajā 5 km skrējienā nav obligāti jāskrien – var iet, soļot, dejot, nūjot vai kā citādi radoši izpausties. Šogad būsim parūpējušies par distancēšanās ierobežojumu nodrošināšanu pasākuma norises vietā un esam pārliecināti, ka krāsu prieks un festivāla atmosfēra sniegs patiesu dzīvesprieku un īstu enerģijas lādiņu ikvienam Jūrmalas krāsu skrējiena apmeklētājam.”

Iepriekš reģistrēties un iegādāties īpašos Jūrmalas krāsu skrējiena kreklus, kā arī iepazīties ar trasēm un nolikumu, var līdz 12.augustam tīmekļa vietnē: www.baltijasmaratoni.lv.

Iepriekšējā numuru izņemšana norisināsies modes un izklaides centrā Rīga Plaza no 13. līdz 14.augustam.

Jūrmalas krāsu skrējienu organizē ” Gee Team ” sadarbībā ar Jūrmalas pilsētu. Pasākumu atbalsta modes un izklaides centrs “Rīga Plaza” un “Turkish Airlines”.

youtube icon
Abonēt youtube