Foto: Pexels

Vasara vēl nav beigusies, priekšā vēl trīs brīnišķīgas nedēļas! Tas ir pietiekami daudz, lai varētu izsapņot savu vasaras sapni. Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar lielo augusta mēneša horoskopu visām zodiaka zīmēm. 

Auns

Radošas aktivitātes un pasākumi izvirzīsies kā prioritāte. Vēlme piedalīties saviesīgos pasākumos dominēs vairāk nekā parasti. Pievēršanās kādam hobijam padarīs ikdienu daudz krāšņāku un piepildītāku. Šomēnes arī bērniem nāksies vairāk veltīt savu uzmanību un piedomāt pie vērtīgiem kopā būšanas mirkļiem. Darba vietā augstu tiks vērtēta kvalitāte, nevis kvantitāte. Tiks apsvērta doma par jaunu zināšanu apgūšanu, kas lieliski noderēs profesionālajā darbībā.

Vērsis

Aktuāli kļūs jautājumi, kas saistīti ar dzīves vietu. Esošā pilnveidošana vai jaunas dzīves vietas iegāde var prasīt ne mazums materiālo un enerģētisko resursu. Profesionālajā jomā šomēnes nāksies pacīnīties par savu pozīciju un vairāk pievērst uzmanību savai reputācijai. Romantiskajās attiecībās tiks atrisinātas visas līdzšinējās neskaidrības. Vientuļniekiem ir īstais laiks, lai izveidotu kvalitatīvas un stabilas attiecības.

Dvīņi

Šomēnes ik diena tiks piepildīta ar daudz un dažādiem notikumiem. Kādam sengaidītais atvaļinājuma laiks būs patīkamiem mirkļiem piepildīts. Citam vasaras baudīšana, ņemot no tās visu, ko tā sniedz, radīs iedvesmu jaunu mērķu izvirzīšanai. Labas ziņas tiks saņemtas par kādu aktuālu darījumu, kas pavērs jaunus apvāršņus tavā profesionālajā darbībā. Vēlmju piepildījums ļaus priecāties par sasniegto.

Vēzis

Veiksmīgs laiks finansiālajā jomā ļaus piepildīt kādu materiālo vēlmi. Rūpīgi saplānotie ieguldījumi nesīs peļņu tuvākajā nākotnē. Profesionālajā jomā, pateicoties sadarbības partnera atbalstam, izdosies iecerētais. Tiks apsvērta doma par darbības jomas izvēršanu plašumā. Romantiskajās attiecībās nāksies apbruņoties ar pacietību un savaldīt savu pārmērīgi jūtīgo emocionalitāti. Izvairies no nesaskaņām ar līdzcilvēkiem.

Lauva

Svētku mēnesis ir klāt! Uzmanības apliecinājumi un saņemtās dāvanas caurvīs katru dienu ar priecīgām sajūtām. Brīnišķīgs laiks, lai piepildītu kādu no saviem sapņiem, uzdāvinātu sev to, par ko esi sapņojis. Radošs pacēlums mudinās radīt kādu meistardarbu, kas nākotnē var kļūt kā hobijs. Romantiskās attiecības pāries nedaudz nopietnākā gultnē. Flirtu un vieglu aizraušanos nomainīs dziļas un patiesas sajūtas.

Jaunava

Vairāk uzmanības šomēnes tiks veltīts savas pašsajūtas uzlabošanai un veselīgāka dzīves veida piekopšanai. Diēta, sulu kūre vai relaksējošo procedūru cikls būs ļoti iederīgs tavā ikdienā. Nebrīnies, ka ne saukts, ne gaidīts, nemanot piezagsies kāds sens aizvainojums vai kāds pāri nodarījums. Māksla piedot un atbrīvoties no traucējošām emocijām būs tā, kas izvirzīsies priekšplānā. Velti laiku kopā būšanas laikam ar sevi.

Svari

Iesaistīšanās kādā aizraujošā, peļņu nesošā projektā būs pareizā izvēle šomēnes. Satikti jauni domubiedri ļaus paraudzīties uz aktuālo situāciju no pavisam cita skatu punkta. Dumpinieciskuma gars pamodīsies situācijās, kur nāksies pacīnieties par taisnību un vienlīdzības principu. Attiecībās ar mīļoto cilvēku centies ieklausīties viņa vēlmēs, viedoklī un vajadzībās. Jaunas iepazīšanās rezultātā var izveidoties veiksmīga sadarbība.

Skorpions

Karjera, jaunu mērķu izvirzīšana būs šī mēneša aktualitāte. Tiks apsvērta doma ļauties jaunam izaicinājumam profesionālajā darbībā. Droši uz priekšu! Jaunu virsotņu sasniegšanai nāksies likt lietā savas vairāku gadu garumā krātās prasmes un zināšanas. Partnerattiecībās jauna statusa iegūšana, mudinās izdarīt nozīmīgu izvēli. Tiks apsvērta doma par došanos kādā nedaudz tālākā atpūtas braucienā.

Strēlnieks

Rūpīgi tiks apsvērta doma par jaunu mācību uzsākšanu. Kādam esošās kvalifikācijas celšana būs pareizā izvēle, lai straujākiem soļiem virzītos augšup pa karjeras kāpnēm. Citam izglītošanās ārzemēs var būt kā šī brīža aktualitāte un prioritāte. Partnerattiecību jomā nāksies nolikt malā visas sakāpinātās šaubas un emocijas un spēt paraudzīties uz attiecībām no pavisam cita skatu punkta. Novērtē to, kas tev ir dots!

Mežāzis

Tiks atgūts tas, kas pirms kāda laika tika zaudēts. Var tikt atjaunota, pirms kāda laika pārtraukta savienība. Esi vērīgs tieši uz niansēm, lai nesanāk uzkāpt atkal uz tieši tā paša „grābekļa”. Darījumu attiecībās lietas virzīsies straujiem soļiem uz priekšu. Šomēnes ir īstais laiks, lai atbrīvotos no visa tā, kas traucē – gan fiziski, gan emocionāli, ka arī atdot to, kas nav tavs. Pozitīvi pavērsieni ir gaidāmi darba vietā.

Ūdensvīrs

Attiecību jautājums šomēnes izvirzīsies priekšplānā. Tiks sakārtoti visi neskaidrie jautājumi, kas kādu laiku radīja nemiera un trauksmes sajūtu. Piemērots laiks, lai izveidotu jaunas attiecības vai arī esošās attiecības pārceltu jaunā kvalitātē. Profesionālajā jomā rūpīgi izvērtē piedāvāto sadarbību, īpašu uzmanību pievēršot tieši niansēm. Pievēršanās jaunam hobijam nāks par labu tavai pašsajūtai un noskaņojumam kopumā.

Zivis

Daudz laika un enerģijas tiks veltīts savas profesionālas darbības pilnveidošanai. Jaunu ideju realizēšana radīs gandarījuma sajūtu. Paplašinot savu darbības jomu, arī ienākumu joma uzņems jaudīgākus apgriezienus. Tiks sasniegts mērķis, uz kuru vairākus gadus tika iets. Pozitīvi un perspektīvi pavērsieni romantiskajās attiecībās ļaus pacelties krāšņu sajūtu spārnos. Ļauj, lai tevi lutina un aplido! Izbaudi!

youtube icon
Abonēt youtube