Foto: Pixabay.com

Jaunā darbā nedēļa jau atkal ir klāt! Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas horoskopu visām zodiaka zīmēm. 

Auns

Vairāk laika tiks veltīts radošām aktivitātēm un kāda hobija pilnveidošanai. Attiecībās ar mīļoto cilvēku jūtīgāk un saasinātāk tiks uztvertas pat vismazākās pārmaiņas. Nedēļas vidū kāda negaidīta satikšanās ļaus izvērtēt savu esošo pozīciju darbavietā.

Vērsis

Brīvdienas paskries nemanot, jo laiks būs piepildīts ar mājas un sadzīves sīkiem darbiem. Tiks apsvērta doma par dzīvesvietas paplašināšanas iespējām. Priecēs ienākumi par veiksmīgu projektu.

Dvīņi

Aktuālāka kļūs vēlme doties kādā braucienā kopā ar pašiem tuvākajiem draugiem. Partnerattiecībās vairāk enerģijas tiks ieguldīts to kopšanā un pilnveidošanā. Kopīgs kultūras pasākuma apmeklējums nāks abiem par labu.

Vēzis

Patīkami pavērsieni darba vietā radīs iespēju pievērsties kādam iepriekš iesāktam projektam. Atzinība un uzslava no apkārtējiem radīs stimulu censties ar vēl liekāku jaudu. Izvairies no mirkļa vājībām, iegādājoties kaut ko ‘izdevīgi’.

Lauva

Brīvdienās būsi uzmanības centrā kādā kompānijā, tas ļaus sajuties ievērības cienīgam. Īpašus pārsteigumus sagādās tuvinieki. Darba vietā var nākties pieņemt nozīmīgu lēmumu, no kā būs atkarīga tava turpmākā karjera.

Jaunava

Aktuāli kļūs sevis pilnveidošanas un izglītības jautājumi. Tiks papildināts jau esošo zināšanu klāsts ar jaunām metodēm un prasmēm, kas būs lielisks instruments tavā profesijā. Izvairies no nesaskaņām ar darījumu partneri.

Svari

Gandarījums par paveikto radīs vēl lielāku pārliecību par sevi, savu talantu un to, ka bez šaubām esi savā īstajā vietā. Papildu ienākumi ļaus palutināt sevi ar kādu vērtīgu pirkumu. Attiecībās ar mīļoto, veltiet viens otram vairāk laika.

Skorpions

Zīmes un vēstījumi var sniegt atbildes uz tev aktuāliem jautājumiem, ja vien spēsi tajās ieskatīties un iztulkot šo simbolu valodu. Ieviestās pārmaiņas darba vietā uzlabos attiecības ar taviem kolēģiem.

Strēlnieks

Rūpīgāk tiks piedomāts pie tā, kā savu dzīvesveidu padarīt veselīgāku un pilnvērtīgāku. Uzsākot jaunu mācību ciklu, saskatīsi papildu iespējas savā karjerā. Došanās atvaļinājuma braucienā, sakārtos tavas daudzās domas.

Mežāzis

Sīkas raizes un klapatas var radīt gaidāmais notikums privātajā dzīvē. Nedēļas vidū patīkams pavērsiens darījumu attiecībās mudinās pieņemt svarīgu lēmumu. Vairāk uzmanības velti savam mīļotajam cilvēkam.

Ūdensvīrs

Brīvdienas tiks veltītas savu hobiju un vaļasprieku pilnveidošanai. Pavisam negaidīts piedāvājums no priekšniecības puses dos jaunas iespējas, lai varētu iekarot jaunas virsotnes savā profesionālajā jomā.

Zivis

Raibāka kļūs ikdiena un vēlme doties pēc iespējas vairāk ārpus mājas un apmeklēt saviesīgus pasākumus. Panākumi profesionālajā jomā ļaus peldēt pa straumi ar vēl augstāk paceltu spuru. Jauni, patīkami pavērsieni gaidāmi romantiskajās attiecībās!

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube