Foto: Unplash.com

Jaunais nedēļas horoskops ir gaisā! Kādam gaidāmie notikumi izmainīs dzīvi. Lasi arī tu astroloģes Initas Dilānes sastādīto nedēļas horoskopu visām zodiaka zīmēm.

Auns

Brīvdienās sajūtu un emociju virkni radīs kāda pasākuma apmeklēšana. Lai pasargātu sevi no apvainošanās, neuztver saņemto informāciju pārāk personiski. Darba vietā spēsi savas prasmes izcelt visspožākajā gaismā.

Vērsis

Nedēļas nogalē satiktais cilvēks ļaus saskatīt papildu iespējas un jaunu veidu savas uzņēmējdarbības izaugsmei. Svinīgu sajūtu radīs kāds izdevies biznesa darījums. Vairāk uzmanības velti partnerattiecībām.

Dvīņi

Nedaudz smieklīgi pārpratumi, komunicējot ar līdzcilvēkiem, ļaus paraudzīties uz sevi no malas. Negaidīti satikts senāks paziņa akcentēs tavu jau tā sasāpējušo situāciju. Ciešākas kļūs attiecības ar mīļoto.

Vēzis

Šonedēļ saņemtais padoms būs zelta vērts – īstajā laikā un vietā. Veiksmīgi pilnveidojoties savā profesionālajā darbībā, tavs paziņu pulks pieaugs aizvien kuplāks un kuplāks. Sakārtosies finansiāla rakstura jautājumi.

Lauva

Brīvdienās finansiāli izdevumi var pārsniegt plānoto. Vēlme būt uzmanības centrā pat ne savā ballītē būs ievērības cienīga. Prieku un patīkamu pārsteigumu sagādās mīļotais cilvēks. Velti laiku hobijam!

Jaunava

Rūpīgāk pievēršoties sava budžeta plānošanai, izdosies arī ietaupīt. Liekot akcentu uz saviem talantiem profesionālajā darbībā, gūsi vērienīgus panākumus. Var tikt gūts vērtīgs apbalvojums. Apzinies savu vērtību!

Svari

Rūpes un mīlestības apliecinājumi no vistuvākā cilvēka ļaus sajusties īpašam. Iedvesmas vilnis ļaus radīt kādu vērtīgu mākslas darbu. Labas ziņas tiks saņemtas no ārvalstīm, saistībā ar biznesa darījumu.

Skorpions

Neliela reorganizācija tavā daba vietā akcentēs tavu profesionalitātes un meistarības līmeni. Jaunas vēsmas skars tavu partnerattiecību lauciņu. Tiks apsvērta doma par jaunu zināšanu iegūšanu ārvalstīs.

Strēlnieks

Tiks atrisināti visi līdz šim neskaidrie finansiāla rakstura jautājumi. Vērtīgs ieguvums priecēs ne tiksi sevi, bet arī līdzcilvēkus. Izskatot saņemto piedāvājumu no augstākstāvošo puses, nešaubies ne mirkli!

Mežāzis

Droši un pārliecinoši virzoties savu ieceru virzienā, sasniegsi savu mērķi. Sarežģījušās attiecības ar dzīvesbiedru atšķetini mierīgu sarunu ceļā. Tiks gūta vērtīga pieredze saistībā ar turpmāko biznesa plānu.

Ūdensvīrs

Darba vietā gūtie komplimenti no priekšniecības puses ļaus uzspodrināt savas spalvas. Finansiāls ieguvums ļaus palutināt sevi ar ko sen kārotu. Nedēļas vidū jūtami uzlabosies attiecības ar taviem līdzcilvēkiem.

Zivis

Vērā ņemams piedāvājums no darba devēja puses motivēs uzsākt jaunu virzienu tavā karjerā. Nedēļas vidū patīkams notikums uzjundīs virkni neaizmirstamu emociju. Atbalsts no mīļotā cilvēka puses tiks augstu novērtēts.

youtube icon
Abonēt youtube