Foto: Saeima/Rīta kafija kolāža

Ja daļa jaunākās paaudzes vēl nezināja vai bija piemirsuši, kas ir Linda Liepiņa, tad pēc aizvadītās nedēļas nogales  Aināra Šlesera jaundibinātās partijas “Latvija pirmajā vietā” (LPV) kongresa, Liepiņa ar savu skaļo uzstāšanos ir parūpējusies par savu atpazīstamību.

Dziedājums jeb izpildījums ir viena lieta, taču būtiskāk par to – ir dziesmas vēstījums. Tiem, kuri, iespējams, nav izpratuši šīs dziesmas izvēli, tā nemaz nav bijusi bez nodoma. Latvieši – muļķu tauta?

Lasiet arī: Video: Liepiņas dziedājums un Didrihsones runa Šlesera kongresā

Nu beidzot man vairs nav nekā,
Nu viss ir baigā kārtībā –
Es esmu brīvs,
Es esmu brīvs.

Nevainīga četrrinde, nevainīgs piedziedājums? Diezin vai… Skaidrs, ka Covid-19 ieviesis milzīgas pārmaiņas teju ikviena dzīvē, tāpat vēl lielāku neuzticību valdībai, pieņemti slikti un nepārdomāti lēmumi,  tautas valodā runājot “viss ir slikti”, bet te Linda Liepiņa arī ar dziesmu pauž, ka “nekā vairs nav”, bet viss taču būs kārtībā aiz Šlesera muguras. Vai Linda Liepiņa tik tiešām publiski pauž, ka visa tauta ir muļķu bars?

Kāpēc muļķu bars? Tāpēc, ka te būtu jāsaprot, ka cilvēks, pie kura Liepiņa aicina, ne velti iemantojis “neģēļa” slavu mūsu valstī. Solītājs un nekā nedarītājs, arī slavinošajā kongresā Šlesers solīja, ka astoņos gados Latvija kļūšot par “Ziemeļu Dubaju”. Par kādu Dubaju mēs runājam, ja šobrīd valstī noris šāda apmēra nemieri.

Sazin, kādi ir patiesie nodomi Šlesera “augšāmcelšanai”, bet tas, ka viņš izmanto anti vakcinēšanos kā savu saukli politikā, tas nu ir gaužām bēdīgi.

Liepiņa aicina la viss bus kārtība pie cilvēka, kas vairākus gadus bija valdība un tā arī nepanāca uzlabojumus, bet te pēkšņi pamodies un izmanto anti vakcinēšanos kā savu saukli politikā

Pati Liepiņa arī Facebook rakstīja par savu priekšnesumu: “Vai tiešām jūs domājat, ka es būtu spējīga dalīties ar kaut ko tik dārgu sev ar cilvēkiem, mūsu komandas cilvēkiem, ja es nebūtu pārliecināta, ka mana izvēle aiziet kopā ar Aināru Šleseru un Latvijas dāmu “dream team”, ir vienīgā pareizā!”

Rīta kafija jau iepriekš ziņoja, ka šodien, 18.augustā, ir aktuāli piketa pasākumi pret vakcinēšanos pret Covid-19.

Un Linda dziedās atkal, tā viņa sola savā Facebook ierakstā, bet Valsts policija gan lūdz nedoties uz piketu, jo pastāv augsts vardarbības eskalācijas risks.

Koncerta ieraksts noteikti būs pieejams sociālajos tīklos.

youtube icon
Abonēt youtube