Foto: Pixabay.com

Sinoptiķu solītā atvasara kādam atnesīs arī sauli un siltumu gan attiecībās ar mīļoto, gan panākumus darbā. Iepazīsties ar astroloģes Initas Dilānes sastādīto nedēļas (3. – 9.septembris) horoskopu arī tu!

Auns

Brīvdienās iegūtais pozitīvs enerģijas lādiņš dos iedvesmu kāda jauna projekta tapšanā. Uzslavas no priekšniecības puses motivēs turpmākiem sasniegumiem. Sirsnīgākas un harmoniskākas kļūs attiecības ar mīļoto.

Vērsis

Jauni pavērsieni darba vietā sniegs papildu iespējas un lielāku rīcības brīvību. Nedēļas vidū tiks satikts kāds ietekmīgs cilvēks, kas palīdzēs pavirzīt uz priekšu iesāktos darbus. Tiks atrisināti finansiāla rakstura jautājumi.

Dvīņi

Žilbinošas idejas īstajā brīdī ļaus pilnveidot kādu jau iesākto projektu. Tiks apsvērta doma doties pieredzes gūšanas braucienā uz ārvalstīm saistībā ar darbu. Izvairies no nesaskaņām ar tuviniekiem.

Vēzis

Uzlabojusies materiālā situācija ļaus iepriecināt sevi ar kādu pirkumu. Aktualizēsies jautājumi, kas saistīti ar jaunu mācību apguvi. Profesionālajā jomā nāksies saskarties ar jauniem izaicinājumiem.

Lauva

Patīkami notikumi darba vietā ļaus pierādīt savas meistarīgās prasmes vislabākajā veidā. Atzinīgi tiks novērtēta kāda no tavām idejām. Vairāk laika un uzmanības nāksies veltīt sadzīvisku jautājumu risināšanā.

Jaunava

Nedēļas nogalē patīkamu pārsteigumu sagādās kāds tuvs draugs. Darba vietā izvairies no pārpratumiem komunikācijā ar kolēģiem. Radīsies vērienīgas idejas par savas dzīves telpas labiekārtošanu.

Svari

Brīvdienās gandarījuma sajūta par izdevušos darījumu radīs iemeslu mazām svinībām. Darba vietā nāksies uzņemties papildu pienākumus. Vairāk uzmanības var nākties pievērst savai pašsajūtai. Notici pats sev!

Skorpions

Saviesīgs pasākums nedēļas nogalē radīs pacilājošas izjūtas. Tiks saskatīta iespēja doties pilnveidot savu zināšanu klāstu uz ārzemēm. Partnerattiecībās tiks izvirzītas pavisam citas prioritātes, kas mainīs ierasto rutīnu.

Strēlnieks

Neveiklas situācijas komunikācijā var sarežģīt attiecības ar darba kolēģiem. Gandarījums par paveikto mudinās sevi palutināt ar kādu balvu. Nedēļas vidū labas ziņas tiks saņemtas no radiniekiem.

Mežāzis

Brīvdienās tiks piepildīts kāds mazs, taču sen gaidīts sapnītis. Darba vietā jauni pienākumi mudinās apgūt arī papildu zināšanas. Attiecībās ar mīļoto cilvēku tiksi saudzēts un lutināts no sirds. Novērtē to!

Ūdensvīrs

Saņemtā atzinība šonedēļ būs tieši laikā. Jaunas vēsmas partnerattiecībās mudinās rīkoties savādāk nekā tev bija ierasts līdz šim. Rūpīgāk izvērtē katru potenciālo ārvalstu sadarbības partneri.

Zivis

Pozitīvi pavērsieni profesionālajā darbībā ļaus pacelt galvu aizvien augstāk un augstāk. Acīmredzami uzlabosies finansiālā situācija. Attiecībās ar mīļoto cilvēku, esi iecietīgs un pacietīgs. Brīnumi notiek!

youtube icon
Abonēt youtube