Foto: Unplash.com

Septembris jau strauji ieskrējies, un priekšā vēl viena skaista, ražīga un visnotaļ interesanta nedēļa. Astroloģe Inita Dilāne sastādījusi jaunās nedēļas (17. – 23. septembris) horoskopu visām zodiaka zīmēm.

Auns

Brīvdienās patīkamas sarunas ar kādu draugu caurvīs visu kopā būšanas laiku. Tiks izdarīta nozīmīga izvēle saistībā ar biznesa darījumu. Patīkamas vēstis tiks saņemtas no ārvalstīm. Rūpīgi izvērtē situāciju!

Vērsis

Profesionālajā jomā viss ritēs savu ierasto gaitu, taču kāre pēc jauniem izaicinājumiem neatkāpsies ne uz mirkli. Tiks saņemts kāds vilinošs un peļņu nesošs piedāvājums, kas var pavērt plašākas iespējas nākotnē.

Dvīņi

Iecerētais mērķis tiks sasniegts ātrāk nekā esi plānojis. Papildinot savu zināšanu klāstu, atvērsies jauna lappuse tavā jau raibajā ikdienā. Vairāk uzmanības tiks veltīts dzīves telpas labiekārtošanas darbiem.

Vēzis

Brīvdienās tiksi pie papildu ienākumiem, kas izlīdzinās visus sīkos robiņus tavā līdzšinējā budžetā. Arī partnerattiecībās tiks nogludinātas visas līdzšinējās neskaidrības un domstarpības. Velti laiku kopā būšanas mirkļiem.

Lauva

Ievērības cienīgi panākumi tavā profesionālajā darbībā ļaus pakāpties par kādu pakāpienu tuvāk virsotnei. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies vismaz uzklausīt viņu viedokli. Svarīgu lēmumu pieņemšanā paļaujies tikai uz sevi!

Jaunava

Vērtīgs padoms šonedēļ no kāda nozīmīga cilvēka būs zelta vērts. Taps skaidrs kā rīkoties situācijā, kurā netiek spēlēts pēc taviem noteikumiem. Labas ziņas tiks saņemtas no ilggadējā darījumu partnera.

Svari

Nedēļas nogalē patiesas un sirsnīgas rūpes no mīļotā cilvēka puses spēs novērst visas tavas raizes par sarežģījušos situāciju darba vietā. Taps skaidrs tavs turpmākais ceļa virziens. Ieklausies savā intuīcijā.

Skorpions

Patīkamas izjūtas tiks piedzīvotas kādu kultūras pasākumu gaidot. Tiks rastas atbildes uz tev aktuāliem jautājumiem saistībā par dzīves vietu. Pārsteidzošas vēstis tiks saņemtas no kāda sena drauga.

Strēlnieks

Daudz uzmanības un komplimentu tiks saņemts teju vai ik uz soļa. Arī pelnīta atzinība darba vietā motivēs uz augstākiem sasniegumiem. Attiecībās ar mīļoto cilvēku, izrunājiet visus neskaidros jautājumus.

Mežāzis

Zīmīgs pavērsiens tavā profesionālajā jomā ļaus paraudzīties uz situāciju no pavisam jauna skatu punkta. Uzlabosies attiecības ar priekšniecību. Spēsi daudz drosmīgāk izmantot sava amata priekšrocības.

Ūdensvīrs

Brīvdienās gūtā atzinība par tavu profesionalitāti sasniegs augstus rādītājus tavā darba vietā. Var tikt saņemts piedāvājums doties kādā tālākā darba komandējumā. Partnerattiecībās ļaujies notikumu gaitai.

Zivis

Vērtīgas zināšanas tiks iegūtas kāda pasākuma laikā. Nogludinātas nesaskaņas ar senu draugu ļaus uzelpot daudz vieglāk. Attiecībās ar mīļoto cilvēku neiespringsti uz nebūtiskiem sīkumiem un ļaujies sajūtām!

Saistītās tēmas: astroloģeastroloģijahoroskopsseptembriszodiaka zīmes

youtube icon
Abonēt youtube