Foto iegūts no Instagram

ASV notikusi nelaime kinofilmas uzņemšanas laukumā. Pazīstamais Holivudas aktieris Aleks Boldvins (Alec Baldwin) izšāvis no filmas rekvizīta, pistoles, nonāvējot galveno operatori un ievainojot režisoru, vēsta britu ziņu portāls The Guardian.

Nelaimes gadījums noticis ceturtdien, 21.oktobrī, Ņūmeksikas štata Bonanzakrīkas kino pilsētiņā, brīdī, kad tur notikusi vesterna žanra mākslas filmas Rūsa (Rust – angļu val.) filmēšana.

“Šerifa iecirknis apstiprina, ka Rūsas filmēšanas vietā sašautas divas personas,” teikts Santafe šerifa iecirkņa paziņojumā. “42 gadus vecā Heilina Hatčinsa (Halyna Hutchins), galvenā operatore, un 48 gadus vecais Džoels Souza (Joel Souza), režisors, tikuši sašauti, kad no rekvizītu šaujamieroča izšāvis 68 gadus vecais Aleks Boldvins, producents un aktieris.”

Hatčinsa ar helikopteri nogādāta slimnīcā, kur mediķi konstatējuši viņas nāvi. Režisors Souza arī nogādāts slimnīcā, kur tiek ārstēts no gūtajiem ievainojumiem. “Izmeklēšana ir uzsākta un turpinās. Saistībā ar šo incidentu nav izvirzītas apsūdzības,” pavēstījuši Santafe pilsētas policisti, kā ziņo The Guardian.

Saistītās tēmas: Aleks Boldvinsnošauj operatorirekvizīts

youtube icon
Abonēt youtube