Foto: Unplash.com

Iepazīsties ar jauno nedēļas (22. – 28. oktobris) horoskopu visām zodiaka zīmēm, ko izveidojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Jaukiem notikumiem piepildītas brīvdienas ļaus priecāties par iegūtajām vērtībām. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies saglabāt vēsu prātu un izvairies un skaļākām vārdu apmaiņām. Apbruņojies ar pacietību!

Vērsis

Darba vietā var nākties saskarties ar sarežģītu situāciju, kā rezultātā tiks pieņemts nozīmīgs lēmums.  Rūpīgāk tiks piedomāts pie sava turpmākā karjeras virziena pilnveidošanas. Patīkami pavērsieni gaidāmi romantiskajās attiecībās.

Dvīņi

Brīvdienās saņemtais piedāvājums ļaus izvērtēt savas prioritātes. Vairāk laika tiks veltīts izglītojošām nodarbībām un sevis pilnveidošanai. Atļaujies sevi palutināt ar kāju jauku pirkumu. Velti laiku sev!

Vēzis

Zīmīgi pavērsieni tavā profesionālajā jomā ļaus pacelties augstāk pa karjeras kāpnēm. Manāmi uzlabosies finansiālā situācija, kas radīs lielāku drošības un stabilitātes izjūtu. Notici savām prasmēm un talantiem!

Lauva

Labas ziņas tiks saņemtas no sadarbības partnera. Tavas idejas tiks atbalstītas un pavirzītas straujākiem soļiem un priekšu. Nedēļas vidū izvairies no nesaskaņām ar kādu no ģimenes locekļiem. Neapvainojies par niekiem!

Jaunava

Brīvdienās gūtās emocijas kāda pasākuma laikā sniegs lādiņu visai turpmākai nedēļai. Darba vietā veiksmīgi tiksi gala ar sarežģīto uzdevumu. Tiks apsvērta doma papildināt savu zināšanu klāstu, uzsākot mācības.

Svari

Domas par kādu tālāku atvaļinājuma braucienu var kļūt par realitāti. Prātu nodarbinās partnerattiecību jautājums. Darba vietā var nākties risināt jautājumus, kas saistīti ar darba kvalitāti un profesionalitāti.

Skorpions

Nedēļas nogalē saviesīgs pasākums prasīs no tevis diezgan daudz enerģijas. Jauniepazītie draugi kļūs par labiem darījumu partneriem nākotnē. Partnerattiecībās jauns sajūtu vilnis darīs spēcīgāku esošo savienību.

Strēlnieks

Jauns piedzīvojumu virpulis sakustinās tavas emocijas. Izkristalizēsies mērķi, kurus vēlēsies piepildīt pēc iespējas ātrāk. Labas ziņas tiks saņemtas no potenciālā sadarbības partnera. Notici veiksmei!

Mežāzis

Brīvdienās jauki tiks piedzīvots laiks ar pašiem tuvākajiem. Gandarījuma sajūta tiks gūta par izdevušos projektu darba vietā. Vairāk laika un enerģijas tiks veltīts sadzīvisku jautājumu risināšanai, kas var nebūt viegli.

Ūdensvīrs

Ar jaunu enerģijas lādiņu ķersies klāt saviem jaunajiem pienākumiem. Atzinība tiks gūta no priekšniecības puses, kas motivēs uz vēl lielākiem sasniegumiem. Pavērsies jaunas peļņas gūšanas iespējas.

Zivis

Nedēļas nogalē harmoniskākas attiecības ar mīļoto cilvēku ļaus piedzīvot vēl nebijušus sajūtu mirkļus. Profesionālajā jomā tiks saņemts piedāvājums, kas ļaus uzlabot tavu finansiālo situāciju. Ļaujies izaicinājumiem!

Saistītās tēmas: astroloģijanedēļas horoskops

youtube icon
Abonēt youtube