Klāt nedēļas nogale un astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (12. – 18.novembris) horoskopu. 

Auns

Nedēļas nogalē gūtās atklāsmes saistībā ar tavu nodarbošanās jomu dos stimulu pilnveidoties ar aizvien spēcīgāku jaudu. Tevī mītošais sacensību spars mudinās sasniegt jaunas virsotnes. Ieklausies vērtīgos padomos!

Vērsis

Vērtīga iepazīšanās kādā pasākumā pavērs jaunu ceļu tavā esošā biznesa veiksmīgākai izaugsmei. Tiks sasniegts iecerētais rezultāts. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies ieklausīties viņu viedoklī. Patīkams pavērsiens gaidāms romantiskajās attiecībās.

Dvīņi

Brīvdienās jautrus un priekpilnus brīžus piedzīvosi pašu tuvāko draugu kompānijā. Var tikt saņemts vilinošs piedāvājums doties kādā relaksējošā braucienā. Labas ziņas tiks saņemtas par kādu no taviem aktuālajiem jautājumiem.

Vēzis

Ļaujoties sajūtu valdzinājumam, spēsi rast iedvesmu kādam jaunam, radošam projektam. Katra pozitīvā atsauksme par tavu darbu mudinās censties arvien vairāk un vairāk. Nedēļas vidū gaidāms veiksmīgs darījums.

Lauva

Brīvdienas aizritēs čakli strādājot pie projekta, kas būs pamatīgs atspēriena punkts tavā turpmākajā karjerā. Vairāk laika un uzmanības veltot saviem tuviniekiem, spēsi uzlabot savstarpējās attiecības. Saņemies un dari!

Jaunava

Manāmi nāks klāt veicamo pienākumu apjoms, kas ļaus apgūt vēl līdz šim nezināmas prasmes. Romantiskajās attiecībās jauns sajūtu vilnis mudinās izvērtēt savu esošo statusu un pozīciju. Esi prātīgs!

Svari

Nedēļas nogalē skaisti un sirsnīgi mirkļi tiks piedzīvoti kopā ar mīļoto cilvēku. Tiks izdarīta nozīmīga izvēle saistībā ar savu turpmāko profesionālo darbību. Uzlabosies tava pašsajūta un dzīvesprieks arī jau tepat aiz stūra.

Skorpions

Jūtīgāka reakcija uz apkārtējo viedokļiem un piezīmēm mudinās būt pašam par sevi un paļauties tikai un vienīgi uz savām zināšanām un prasmēm. Papildu gūtās naudiņas nedēļas vidū uzlabos tavu garastāvokli.

Strēlnieks

Veiksmīgi noslēgtais darījums dos iespējas savas prasmes un zināšanas pielietot arī kādā ārvalstu projektā. Nedēļas vidū patīkama sengaidītā satikšanās būs kā jaudīgs enerģijas lādiņš turpmākajām dienām.

Mežāzis

Brīvdienās pabūšana pašam ar sevi un netraucēta atpūta būs lielākā vērtība. Darba vietā augstus sasniegumus gūsi, ja pilnveidosi jau savas esošās prasmes. Izvairies no nevajadzīgām nesaskaņām ar darba kolēģiem.

Ūdensvīrs

Jauna un vērtīga pieredze tavā profesionālajā darbībā radīs vēl lielāku ticību saviem spēkiem. Pakāpjoties augstāk savā statusā, arī finansiālais ieguvums būs ievērības cienīgs. Atļaujies sevi palutināt!

Zivis

Nedēļas nogalē, pievēršoties jaunam hobijam, spēsi rast harmoniju starp emocijām un prātu. Attiecībās ar mīļoto cilvēku kļūs tik dvēseliski ciešas, ka izgaisīs pat vismazākās šaubas. Tiks saņemts ienesīgs sadarbības piedāvājums!

Horoskopi tapuši sadarbībā ar laikrakstu “Dzirkstele”

youtube icon
Abonēt youtube