Novembris strauji tuvojas nobeigumam. Astroloģe Inita Dilāne sastādījusi nedēļas horoskopu (19. – 25.novembris). Kā tu aizvadīsi novembra beigas?

Auns

Nedēļas nogalē kāds izdevīgs finansiāls ieguldījums radīs prieku gan sev, gan arī ģimenes locekļiem. Darbā attiecībās ar kolēģiem spēsi uzlabot, ja vien būsi saprotošāks un pretimnākošāks. Netērē enerģiju uz ‘tukšām’ sarunām.

Vērsis

Veiksmīgi noritēs plānotie darbi. Tiks atrisināta sarežģījusies situācija, kas saistīta ar kādu ārvalstu projektu. Esi vērīgs pirms uzticies kādam svešiniekam. Nedēļas vidū līdzcilvēki prasīs vairāk uzmanības no tavas puses.

Dvīņi

Labs finansiālais darījums pavērs jaunas iespējas tavā profesionālajā jomā. Aktuāls kļūs jautājums saistībā ar dzīvesvietas labiekārtošanu. Tiks apsvērta iespēja par došanos mācīties, tāpēc atliek vien izvēlēties piemērotāko programmu.

Vēzis

Atpūta mierīgā atmosfērā pašu tuvāko draugu lokā radīs priecīgas emocijas. Partnerattiecībās jaunas vēsmas ienesīs negaidīti, taču patīkami pārsteigumi. Tiks saņemtas labas ziņas saistībā ar izglītības iespējām ārvalstīs.

Lauva

Iekrājušies darbi liks par sevi manīt arī nedēļas nogalē. Attiecībās ar mīļoto cilvēku izvairies no nepamatotiem greizsirdības uzplūdiem. Darījumu attiecībās nebūs viegli rast kompromisu saistībā ar finansēm. Nenolaid latiņu pārāk zemu.

Jaunava

Darba vietā tiksi pie atzinīga novērtējuma, kas dos stimulu tikt galā ar vēl sarežģītākiem uzdevumiem. Kāds negaidīts finansiāls ieguvums izlīdzinās visus līdzšinējos robus tavā naudas maciņā.

Svari

Priecīgas emocijas tiks gūtas kādā saviesīgā pasākumā. Nedēļas vidū patīkama tikšanās ar sen neredzētu paziņu var pavērt jaunas iespējas profesionālajā jomā. Tiks uzsākta darbība pie kāda radoša projekta.

Skorpions

Nedēļas nogalē kopīgi pavadītais laiks ģimenes lokā harmonizēs savstarpējās attiecības. Pievēršanās jaunam hobijam izkliedēs ikdienas rutīnu. Labas ziņas tiks saņemtas saistībā ar gaidāmo pasākumu.

Strēlnieks

Prātā nāks kāda žilbinoša ideja, kuru gribēsies realizēt un sasniegt pēc iespējas ātrāk. Daudz laika un uzmanības šonedēļ tiks veltīts bērniem. Darba vietā nervus kutinošas situācijas mudinās mainīt ierasto vidi.

Mežāzis

Aktuāli kļūs jautājumi, kas saistīti ar finansēm. Izvairieties no lielākas naudas summas aizdošanas. Iesaistīšanās kādā ārvalstu projektā ļaus likt lietā savas prasmes un talantus. Priecāsies par acīmredzamo rezultātu.

Ūdensvīrs

Tiks apsvērta doma par esošo zināšanu pilnveidošanu. Motivējoši jaunumi tiks saņemti no darba devēja puses. Gaidāmais brauciens sagādās sīkas raizes un ķibeles, tāpēc lielāku uzmanību pievērs niansēm.

Zivis

Elpu aizraujošs pavērsiens romantiskajās attiecībās ļaus brīnīties par to, ka viss notiek tad, kad tas vismazāk tiek gaidīts. Jaunas iespējas tiks saskatītas profesionālajā jomā. Nedēļas vidū gaidāma priecīga satikšanās ar sen neredzētu draugu.

youtube icon
Abonēt youtube