Foto iegūts no Instagram @sudrabakaija

Influencere Emīlija Sama jeb Sudrabkaija šajā gadā nonākusi vēl vienā skaļā skandālā, kas izraisījis plašu sabiedrības rezonansi.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv raidījuma “Rīta radio” rubrikā “Saskarsmes problēmas jaunā sieviete visai Latvijai atklāj, ka savulaik pilinājusi caurejas zāles sava bijušā puiša kafijā.

Lasiet arī: Aculiecinieka video: Ko Māris Olte tur “šņauc”?

“Man bija apmēram 19 gadu, es biju attiecībās ar vienu čali, un es zināju, ka viņš mani krāpj. Es zināju, ka viņš to dara, bet es izlēmu neko neteikt. Izdomāju, ka būšu naivā zuze. Dzīvojām centrā, Krišjāņa Valdemāra ielā, trīsistabu dzīvoklī. Man bija izdevīgi tur dzīvot,” to stāstot influencere gardi smejas.

Kā kārtīga draudzene viņam teicu: “Mīļumiņ, es uztaisīju tev brokastis, pasniedzot kafijas tasīti pie gultas.” Es viņam iejaucu caurejas zāles kafijā.

“Viņš gāja un pirka zāles, lai viņam nebūtu caureja. Kamēr viņš gulēja, es vilku ārā tās zāles no somiņas. Viņš no rīta vienmēr kavēja un prasīja: “Man ir tās zāles somiņā?”. Es teicu, ka laikam jau ir, ja tu pagājušā naktī ieliki somā. Ņemot vērā, ka viņš bija vismaz deviņus gadus vecāks par mani, viņš nebija spožākā spuldzīte,” tā Emīlija.

Stāstījuma laikā viņa arī atklāja, ka bijušais puisis bijis mediķis.

@piecilvCiemos @Sudrabakaija♬ original sound – pieci lv

Saistītās tēmas: Emīlija SamaSudrabkaija

youtube icon
Abonēt youtube