Ekrānšāviņš iegūts no Instagram

Latvijā dzīvojušais atraktīvais brazīlietis Felipe Gabriels dos Santušs Ksavjērs  “Instagram” saviem sekotājiem paziņo, ka viņam nākas doties prom no Latvijas.

Brazīlietis Latvijā nodzīvojis sešus  pilnus gadus. “Paldies jums. Nākamajā gadā būs septiņi gadi, kopš esmu Latvijā, bet izskatās, ka man vairs nav iespējas būt šeit. Katru gadu ir grūtāk un grūtāk dabūt dokumentus, sakārtot manu situāciju.”

Es dabūju oficiālu darbu un visu, kā migrācija prasa, bet beigās nesanāca, un man vairs nav atļaujas dzīvot šeit. Tas ir sāpīgi, jo sešus gadus dzīvoju šeit. Ir bēdīgi tagad lidot prom. Es zinu, ka man ir vairāk lietu, ko dot. Vairāk lietu, ko darīt šeit. Bet varbūt ir laiks doties… Tāda ir dzīve.

Brazīlietis neslēpj savas emocijas, runājot viņam birst asaras: “Tas ir tik bēdīgi, ka pēc tā visa laika, ko es dzīvoju šeit, man jālido prom. Tā ir dzīve, un es ļoti novērtēju, ka jūs man esat. Latvija izmainīja manu dzīvi. Esmu ļoti pateicīgs par to. Šeit atradu savu pirmo mīlestību – Rēziju.”

Viņš arī teica, ka piedod visiem parādniekiem un tiem, kuri čakarējuši  viņa dzīves ceļu Latvijā. Atvadoties viņš aicina sekot saviem sapņiem, jo tieši tamdēļ viņš nonāca Latvijā, un šis lēmums izmainīja viņa dzīvi.

youtube icon
Abonēt youtube