Ekrānšāviņš

Savulaik par miljonāru dēvētais Valdis Kalnozols, politiķis un uzņēmējs sociālajā tīklā Facebook raksta, ka meklē darbu. 

Savā uzrunā tautai viņš uzskaitījis visus arodus, ko prot.

“Esmu inženieris celtnieks, kurš strādājis par ugunsdzēsēju; ražošanas apmācības meistaru apdares darbu specialitātē; skolotāju matemātikā, fizikā; arodskolas vadītāju; veicis būvremontus; vadījis celtniecības objektus; dibinājis, organizējis, kontrolējis būvuzņēmumu darbu un citu nozaru uzņēmumus; attīstījis nekustamos īpašumus; kontrolējis un vadījis daudznozaru uzņēmumu grupu darbību; bijis Rīgas domes deputāts, Vides komitejas priekšsēdētājs un 12. Saeimas tautas priekšstāvis.”

Viņš arī raksta, ka izveidojis un iekārtojis pats ar savām rokām vairākas mājvietas. “Varu dod zināšanas jūsu bērniem, veikt un noorganizēt jūsu dzīves vietai būvdarbus un tās iekārtošanu/dizainu, palīdzēt uzņēmējdarbībā , kā arī jautājumos kuri skar Latvijas politisko vidi,” tā Kalnozols.

“Pats personiski varu jums uzmūrēt un noflīzēt ar laukakmeņiem būvkonstrukcijas.”

Kādreizējais Rīgas domes deputāts 12. Saeimas vēlēšanās startēja no Zaļo un Zemnieku savienības saraksta, taču ievēlēts netika. Viņš arī mēģināja iekļūt arī 13. Saeimā, bet tas izrādījās neveiksmīgi.

youtube icon
Abonēt youtube