Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (26.novembris – 2.decembris) horoskopu visām zodiaka zīmēm. Kā paies nedēļa? To gan uzzināsiet, lasot publikāciju!

Auns

Kāds satikts cilvēks tev palīdzēs tikt skaidrībā ar aktuālo situāciju, kas paša spēkiem tik viegli un raiti pagaidām nav atrisināma. Nedēļas vidū jauni pavērsieni partnerattiecībās mudinās mainīt ierasto ikdienas režīmu.

Vērsis

Darbi ritēs gluži kā pēc plāna, taču nezaudē modrību brīžos, kad jūti, ja kāds ir nostājies pret tevi. Finansiāls ieguldījums nedēļas vidū būs ieguldījumu vērts, taču lielāks ieguvums tiks gūts nedaudz vēlāk. Pacieties!

Dvīņi

Brīvdienās labas ziņas tiks saņemtas saistībā ar kādu tev izdevīgu darījumu. Arī saviesīgs pasākums būs tieši laikā, lai atpūtinātu savu prātu no daudzām liekām domām. Tiks saņemts interesants piedāvājums.

Vēzis

Nedēļas nogalē piedzīvotās emocijas ļaus uz īsu mirkli atgriezties pagātnes notikumu atmiņās. Lai mazāks ir pārpratumu risks attiecībās ar līdzcilvēkiem, centies izrunāt visas neskaidrības un rast atbildes uz jautājumiem.

Lauva

Ar plašu vērienu tiks sasniegts iecerētais mērķis profesionālajā jomā. Tiks saskatītas izaugsmes iespējas tur, kur pirms īsa brīža likās bezcerīgs variants. Labas vēstis tiks saņemtas no potenciālā sadarbības partnera.

Jaunava

Brīvdienās prāts tiks nodarbināts ar plānošanas darbiem. Tiks ieviesta skaidrība jautājumos, kas saistīti ar mājokli. Attiecībās ar ģimenes locekļiem izvairies no sīkām uz aizkarošām piezīmēm. Centies būt iejūtīgāks un saprotošāks.

Svari

Iesaistīšanās kādā radošā projektā diemžēl nesniegs gaidīto gandarījuma sajūtu. Darba vietā, ļaujoties pārmaiņām, spēsi noturēties esošajā pozīcijā. Romantiskajās attiecībās iestāsies miers un harmonija.

Skorpions

Brīvdienās jaukus kopā būšanas mirkļus piedzīvosi ģimenes lokā. Profesionālajā jomā tiks sasniegts iecerētais rezultāts. Tiks apsvērta doma par iesaistīšanos kādā labdarības akcijā. Novērtē to, kas tev tiek dots.

Strēlnieks

Svinot dzīvi un ļaujoties jestrām ballītēm, spēsi piepildīt sevi ar tik ļoti nepieciešamām emocijām. Darba vietā saņemtie komplimenti un uzslavas ļaus virzīties straujākiem soļiem uz priekšu. Paļaujies tikai un vienīgi uz sevi!

Mežāzis

Plānotais atvaļinājuma brauciens izvērsīsies daudz labāks nekā iecerēts. Viss iegrozīsies tieši tā kā nepieciešams, pat ja sākumā šķitīs savādāk. Finansiāli tēriņi šonedēļ būs lielāki nekā biji domājis.

Ūdensvīrs

Nedēļas nogalē spēsi paspīdēt ar savām zināšanām un aizstāvēt savu citādi domājošo viedokli. Tiks saņemts labs piedāvājums par darba iespējām ārvalstīs. Ģimenes saites spēsi stiprināt ar vērtīgi pavadīto laiku kopā.

Zivis

Izdevīgas sadarbības iespējas ļaus padarīt daudzveidīgāku tavu ienākumu klāstu. Tiks apsvērta doma par došanos kādā tālākā, skaistu sajūtu gūstoša braucienā. Radošas izpausmes ļaus rast prieku un gūt gandarījuma sajūtu.

youtube icon
Abonēt youtube