Jau  decembris klāt! Šis ir īpašs laiks ne vien tāpēc, ka tuvojas gada sirsnīgākie svētki, bet arī tāpēc, ka jāpagūst vēl daudz darbu. Šādi tādi starpgadījumi var “novest” no ceļa, iepazīsties ar astroloģes Initas Dilānes veidoto nedēļas horoskopu, lai laikus zinātu, kā rīkoties.

Auns

Nedēļas nogalē priecīgas vēstis tiks saņemtas no ārvalstīm. Jauns pavērsiens romantiskajās attiecībās mudinās spert nozīmīgu soli. Atceries, ka ļaušanās mirkļa vājībām var maksāt dārgāk nekā tu spēj iedomāties.

Vērsis

Sasniedzot kādu labu rezultātu profesionālajā jomā, turpināsi doties savu panākumu virzienā. Uzlabosies attiecības ar ģimenes locekļiem. Nedēļas vidū izvairies no lielākiem finansiāliem izdevumiem.

Dvīņi

Lieliski būs piedzīvots laiks kopā ar ģimeni, kas šīm brīvdienām piešķirs īpašu kopā būšanas burvību. Profesionālajā jomā panākumus gūsi, ja vien spēsi stingri turēties pie sava viedokļa un savas pārliecības.

Vēzis

Nedēļas nogalē iesaistīšanās aizraujošā projektā uzlabos tavu materiālo situāciju. Prātā nāks vērienīgas idejas par jaunu ienākumu avotu. Attiecībās ar draugiem neatklāj visu, kas tev ir uz sirds. Esi vērīgs!

Lauva

Saviesīgs pasākums nedēļas nogalē ļaus piedzīvot tev tik ļoti nepieciešamās emocijas un sajūtas. Sarežģījušās attiecības ar ģimenes locekļiem centies risināt mierīgi, bez pārmetumu izteikšanas otra virzienā.

Jaunava

Brīvdienās tiks izmēģinātas jaunas rokdarbu prasmes, lai sarūpētu īpašu pārsteigumu saviem mīļajiem. Darba vietā esi vērīgs un neļauj darīt sev pāri, uzņemoties darīt vairāk nekā tev būtu jādara. Novērtē sevi!

Svari

Raizes par savu pozīciju profesionālajā jomā var radīt lieku prāta noslodzi. Atļaujies vairāk laika veltīt sev un kāda sava hobija pilnveidošanai. Attiecībās ar mīļoto cilvēku, centies būt iejūtīgāks un saprotošāks.

Skorpions

Nelielas pārmaiņas tavā darba vietā nāks tev par labu. Ļaujies notikumu gaitai un viss nostāsies savās sliedēs. Pozitīvi pavērsieni romantiskajās attiecībās izkliedēs visas tevī mītošās šaubas. Ieklausies intuīcijā!

Strēlnieks

Sarežģījusies situācija darba vietā mudinās ļauties jaunam izaicinājumam. Tiks apsvērta doma par jaunu prasmju apgūšanu un savu zināšanu klāsta papildināšanu. Izvairies no asākas vārdu apmaiņas ar ģimenes locekļiem.

Mežāzis

Nedēļas nogalē vērtīgi tiks piedzīvots laiks ģimenes lokā. Jaunas atklāsmes par savu esošo statusu un pozīciju mudinās mainīt ierasto ikdienas režīmu. Tiks saņemts uzaicinājums uz tev nozīmīgu pasākumu.

Ūdensvīrs

Diezgan daudz uzmanības un komplimentu tiks saņemts  par tavu veikumu profesionālajā darbībā. Gandarījums par paveikto pacels tavu pašapziņu par galvas tiesu krietni vien augstāk. Jūtami uzlabosies finansiālā situācija.

Zivis

Brīvdienas velti radošām aktivitātēm un ietērp savas emocijas skaistā mākslas darbā. Attiecībās ar mīļoto cilvēku tiks saņemtas atbildes uz visiem neskaidrajiem jautājumiem. Vērienīgi panākumi ir gaidāmi profesionālajā darbībā.

Saistītās tēmas: astroloģijaDecembrisnedēļas horoskops

youtube icon
Abonēt youtube