Gada pēdējais mēnesis ir pamazām jau ieskrējis. Kāds būs gada noslēgums? Lasi un uzzini astroloģes Initas Dilānes veidoto decembra mēneša horoskopu visām zodiaka zīmēm. 

Auns

Domas raisīsies par un ap kādu tālāku braucienu domubiedru un entuziastu kompānijā. Ziemas sporta veidi izraisīs interesi un vēlmi izmēģināt kaut ko jaunu un nebijušu. Ļaušanas aktivitātēm uzlabos gan noskaņojumu, gan pašsajūtu kopumā. Vairāk laika tiks veltīts sevis pilnveidošanai un jaunu prasmju un zināšanu apguvei. Profesionālajā jomā ir gaidāmās pārmaiņas. Atceries, kurš neriskē, tas nevinnē!

Vērsis

Dažādas situācijas liks aizdomāties par to, kur aizplūst nauda, par ko ir pieaudzis kāds rēķins, kur tik tērēta enerģija. Atbildes uz aktuāliem jautājumiem var tikt meklētas pie attiecīga profesijas pārstāvja. Parādu atdošana materiālajā plānā, arī enerģētiskajā plānā šomēnes izvirzīsies priekšplānā. Tādēļ ne vienu vien reizi var izskanēt jautājums: “par ko man šis, par ko tas”. Ņem vēra to, ka visam ir jābūt līdzsvarā un harmonijā. Kas nav tavs, tas dodas prom, kas tavs, tas paliek!

Dvīņi

Prioritāte būs ar visa veida attiecībām saistītie jautājumi. Ar kādu tās būs kļuvušas vēsākas, ar citu atkal tuvākas, ar vēl kādu vispār mistiski nesaprotamas. Brīvajiem – jaunu attiecību veidošana var vainagoties ar panākumiem. Esošo attiecību stiprināšana un pāriešana nopietnākā gultnē arī šomēnes būs aktuāla. Darbā jauni pavērsieni nāks par labu tavai virzībai par karjeras kāpnēm. Nešaubies ne mirkli!

Vēzis

Pievēršanās veselīgākam dzīves veidam, izmaiņām tavā ikdienā, uzturā, līdz ar to arī domāšanā nāks par labu tavai pašsajūtai. Vēlme mainīt kaut ko ierastajā ritmā un režīmā būs pareizā izvēle šomēnes. Viss jaunais būs kā aizraujošs izaicinājums. Darba vietā, ja vien būsi elastīgāks, vieglāk būs pieņemt gaidāmās pārmaiņas. Atceries, ka nevis pārmaiņas rada bažas, bet gan pretošanās tām!

Lauva

Brīnišķīgs radošais potenciāls mudinās paveikt kaut ko jaunu un vēl nebijušu. Būšana uzmanības centrā ļaus spīdēt un gūt gandarījumu par paveikto. Manāmi panākumi ir gaidāmi profesionālajā darbībā. Uzslavas, komplimenti un atzinība vairos prieka sajūtu. Prasme likt lietā savus talantus veicinās vērā ņemamus ienākumus. Neiespringsti uz sīkumiem un ļauj visam ritēt savu gaitu. Atceries, ka viss labākais vēl ir priekšā!

Jaunava

Māju un dzīves vietas labiekārtošanas darbi šomēnes būs galvenā aktualitāte. Domas par interjera maiņu, jaunām krāsām, citādākiem sadzīves priekšmetiem un virtuves priekšmetiem var kļūt par realitāti. Priekšplānā izvirzīsies ērtības un vienkārši lietu daudzfunkcionalitāte. Profesionālajā jomā pieaugs veicamo darbu apjoms. Atbildības sajūta nesnaudīs ne mirkli. Labas ziņas tiks saņemtas no potenciālajiem sadarbības partneriem.

Svari

Katra jauna iepazīšanās, kontakti, paziņas, būs ļoti vērtīgs ieguvums īpaši tuvākajā nākotnē. Raibāka ikdiena, piesātinātāks dienas ritējums nekā parast padarīs dienas tikai aizraujošākas un interesantākas. Vērīga sadarbība nesīs augļus turpmākajā profesionālajā darbībā. Tiks saskatītas biznesa iespējas jomās, kas pirms kāda laika nelikās saistošas. Izvairies no spontāniem un nepārdomātiem pirkumiem!

Skorpions

Ļoti veiksmīgs laiks savas profesionālās darbības paplašināšanai un peļņas gūšanai, tāpēc liec lietā savus talantus, prasmes un meistarību. Pievēršanās jaunam hobijam uzlabos tavu pašsajūtu un vairos optimismu. Romantiskajās attiecībās ļaujies sajūtām un tam, ka beidzot kāds tevi lutina. Atļaujies būt nedaudz vājāks un trauslāks! Ņem vērā, ka viss labais, ko sniedz, reiz kā bumerangs atgriezīsies pie tevis.

Strēlnieks

Šomēnes daudz kas tiks paveikts sevis paša labā. Tiks piepildīts kāds sen kārots sapnis, kas saistīts ar profesionālo darbību. Svētku laiks, prieka laiks! Daudz uzmanības, komplimentu un atzinības no apkārtējo puses ļaus priecāties ik mirkli. Saņemtās dāvanas, arī tās, ko ne satvert, ne apčamdīt, radīs neparakstāmu brīnumu sajūtu. Dalīšanās prieks ar līdzcilvēkiem ļaus pacelties iedvesmas spārnos! Labais vairo labo!

Mežāzis

Atskatīšanās atpakaļ uz paveikto radīs miera un gandarījuma sajūtu. Tiekšanās uz jaunām virsotnēm pieņemsies arvien lielākā spēkā. Sasniegt to, kas iecerēts, izdosies, ja vien turpināsi būt tik neatlaidīgs un mērķtiecīgs. Atceries – ko sēsi to pļausi! Partnerattiecībās ienākušās jaunas vēsmas mudinās mainīt ierasto ikdienas rutīnu. Ļaujies pārmaiņām, jo tas ir ceļš uz labāku nākotni!

Ūdensvīrs

Iesaistīšanās kādā neparastā projektā radīs gan gandarījuma sajūtu, gan pavērs plašākas iespējas arī profesionālajā jomā. Neatsaki palīdzību kādam grūtībās nonākušam draugam. Saviesīgi pasākumi, vēlme būt sabiedrībā, kompānijā šomēnes būs kā barība dvēselei. Romantiskajās attiecībās ir īstais laiks, lai tiktu skaidrībā ar visiem neatrisinātajiem jautājumiem un situācijām, kas ilgst jau vairākus gadus.

Zivis

Patīkami pavērsieni romantiskajās attiecībās ļaus starot priekā. Veiksmīgs laiks profesionālajā darbībā radīs iespēju piedzīvot vēl nebijušas virsotnes un slavas mirkļus. Izvērtē katru iespēju, katru piedāvājumu, kas saistīts ar jauniem izaicinājumiem profesionālajā darbībā. Paļaujies uz savu intuīciju, sajūtām un to, ka viss, kas notiek, notiek tikai un vienīgi uz labu. Dodies tikai uz priekšu un uz augšu!

Saistītās tēmas: astroloģeastroloģijadecembra horoskopszvaigznes

youtube icon
Abonēt youtube