Fitnesa pāris Gints Valdmanis un viņa sieva Jekaterina Valdmane sociālajos tīklos dalījušies ar īpaši pikantiem, erotiskiem kadriem, izrādot ne vien savus trenētos ķermeņus, bet arī mīlestību vienam pret otru.

Gints Valdmanis pie ievietotajām fotogrāfijām raksta: “Viena no vērtīgākajām lietām ir sevis iepazīšana. Nevis Tev ir dvēsele, bet Tu esi dvēsele, un Tavs ķermenis ir Tavas mājas, uz laiku. Tad kāpēc gan to neiepazīt un neuzturēt kārtībā?! Un būt kaifā ar to. Justies superīgi savā ādā, mīlēt sevi, nevis darīt sev pāri, bet tiešām rūpēties. Nemeklēt ātrākos un ērtākos veidus, bet paskatīties spogulī un būt godīgam pret sevi. Ja nepieciešams, tad mainīt visu savā dzīvē, lai to uzlabotu.”

“Ar gadiem nevis sevi nokausēt un nodzīt, bet gan iepazīt un sakārtot, lai varētu kaifot gadiem. Saprotu, ka tas ir mans mindsets (domu  gājiens) un visiem tas neder, taču katram savs, un tas ir tas skaistākais, ka tās ir mūsu izvēles.
To arī novēlu – neskatīties tik daudz citiem, bet vairāk iepazīt, sakārtot un iemīlēt sev, vismaz iesākt. Tas ir daudz foršāk un interesantāk nekā var likties. Tie ir lieliski pirmie soļi, lai sakārtotu savu domāšanu, attieksmi pret sevi un pasauli sev apkārt. Ļoti garš un interesants ceļš priekšā.”

Gints ne vienu vien reizi slavējis savu sievu Jekaterinu, norādot ne vien uz sievas skaisto augumu, kas ir patstāvīgs darba rezultāts,  bet arī viņš uzsver, ka Jekaterina ir emocionāli ļoti spēcīgs cilvēks, kas arī ir ilgstošs darbs.

Lasiet arī:  Gints Valdmanis atklāti par tēva lomu, attiecībām un vērtībām

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jekaterina Valdmane (@jekaterina)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jekaterina Valdmane (@jekaterina)