Svētku laikā no 13.decembra līdz pat 16.janvārim būs iespēja bez maksas piedzīvot jauno Prāta Vētras koncertfilmu Gads bez kalendāra.

Šāda iespēja būs LMT klientiem, kuri koncertfilmu varēs skatīties lietotnē LMT Viedtelevīzija un viedtelevizija.lv.

Prāta Vētra ir grupa, kas klātienē spēj pulcēt vienu no lielākajiem fanu pulkiem, radot svētku sajūtu ikvienam. Kaut arī šobrīd klātienes koncertos ar Prāta Vētru nevaram tikties, veicinot nozīmīgu kultūras notikumu pieejamību tiešsaistē, šogad svētku laikā dāvājam unikālu piedzīvojumu visiem klientiem – koncertfilmu Gads bez kalendāra. Ticu, ka svētku sajūtu uzburam mēs paši, tādēļ mudinu tai ļauties un dāvāt to arī citiem,” stāsta LMT prezidents Juris Binde.

Jaunais albums Gads bez kalendāra izdots neparastā formātā – īpaši izveidotā studijā nofilmētas visas albuma dziesmas dzīvajā izpildījumā. Prāta Vētra pārsteidz ar dekorācijām, lielkoncerta cienīgām videoprojekcijām, īpaši veidotu horeogrāfiju, profesionāliem dejotājiem, vizuālo tēlu neona gammā, akrobātiem un pat īstu zirgu filmēšanas laukumā.

Koncertfilmā kā īpašie viesi piedalās arī grupa Tautumeitas, reperis ansis, Dons, Intars Busulis un populārais aktieris Saša Petrovs no Krievijas. Albuma producents ir zviedrs Povels Olsons, ar kuru grupa sadarbojas jau vairāku gadu garumā, bet kā dziesmu tekstu autori šoreiz piedalās arī Jānis Šipkēvics un Ingus Bērziņš.

Koncertfilmā dzirdamas jau zināmās dziesmas no jaunā albuma – Feels un KaruseļiTur, kur Dieva kamanas slīd –, kā arī pilnīgi jaunas dziesmas: SmaržaAiz sienasPapīra lidmašīnasDzelzceļnieksGads bez kalendāraTavas pēdas pagalmā un Lonesome Moon.

«Koncertfilma Gads bez kalendāra ir grupas stāsts par pēdējā laikā piedzīvoto nebijušā koncerta un filmas formātā. Koncertfilmu caurstrāvo grupas enerģija, košas krāsas un mūzika, krāšņa scenogrāfija un dokumentāls stāsts par to, kā tapa Gads bez kalendāra. Kopā ar LMT aicinām svētku laikā atrast laiku savos kalendāros, lai uzburtu svētku sajūtu, baudītu un svinētu. Novēlam atrast prieku arī ikdienas burvībās, jo svētki sākas ar mums pašiem,» aicina Prāta Vētra menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa.

Koncertfilma Gads bez kalendāra no šī gada 13.decembra līdz 2022.gada 16.janvārim bez maksas būs pieejama visiem klientiem mobilajā lietotnē LMT Viedtelevīzija, datorā viedtelevizija.lv, kā arī LMT Viedtelevīzijas lietotājiem. Saturs pieejams Latvijas teritorijā.

youtube icon
Abonēt youtube