Foto: Unplash.com

Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar horoskopiem (7. – 13. janvāris) visām zodiaka zīmēm. Kādam vairāk uzmanības būs jāpievērš darbam, bet citam izaicinājumi gaidāmi attiecībās ar mīļoto un ģimenē.

Auns

Brīvdienās tiks saskatītas iespējas doties uz kādām savu zināšanu klāstu papildinošām nodarbībām. Iegūtās prasmes būs ļoti noderīgas tavā turpmākajā profesionālajā darbībā. Sirsnīgākas un harmoniskākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku.

Vērsis

Skaistas un patīkamiem brīžiem piepildītas emocijas tiks gūtas kādā saviesīgā pasākumā. Vērīgāk izvērtē katru savu potenciālo sadarbības partneri. Prieku radīs izdevusies biznesa ideja. Atceries, ka tikai tu pats esi savas laimes kalējs!

Dvīņi

Plānotais projekts būs tavu finansiālo resursu un ieguldījuma vērts. Veiksmīgi tiks paplašināta darbības joma. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies izvairīties no asākas vārdu apmaiņas. Tuvs draugs sagādās patīkamu pārsteigumu!

Vēzis

Nedēļas nogalē gūtā pieredze profesionālajā darbībā ļaus straujākiem soļiem virzīties augšup pa karjeras kāpnēm. Partnerattiecībās jūtu uzliesmojums ļaus mainīt ierasto rutīnu. Ļaujies ziemas piedzīvojumiem!

Lauva

Pozitīvas pārmaiņas darba vietā ļaus izvērtēt savas prioritātes. Attiecībās ar ģimenes locekļiem izvairies no sīkiem strīdiem un sava viedokļa pierādīšanas. Tiks apsvērta doma par došanos kādā tālākā siltākā braucienā.

Jaunava

Brīvdienās iegūtās zināšanas ļaus izvirzīt turpmākos plānus, kas saitīti ar tavu karjeru. Acīmredzami pieaugs darba apjoms, tāpēc apbruņojies ar pacietību. Romantiskajās attiecībās ļaujies sajūtu kāpumam.

Svari

Harmoniskākas un ciešākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku. Tiks nogludinātas visas pagājušā gada nesaskaņas. Jūtu skaidrība, paļaušanās un uzticēšanās ļaus pāriet attiecībām jaunā līmenī. Ieklausies savā sirdī un ļauj prātam atpūsties!

Skorpions

Veiksmīgi noslēgta sadarbība ar kādu no darījuma partneriem ļaus virzīties aizvien tuvāk un tuvāk savam mērķim. Vērtīgas idejas saistībā ar savas profesionalitātes pilnveidošanu būs ienesīgas nākotnē. Vairāk laiku velti mīļotajam cilvēkam!

Strēlnieks

Kāda saviesīga pasākuma laikā var tikt satikts vērtīgs darījumu partneris. Sirsnīgākas kļūs attiecības ar ģimenes locekļiem. Darba vietā lielāks darba apjoms mudinās izvērtēt savu darba kvalitāti. Jaunas zināšanas nāks tev par labu.

Mežāzis

Esi vērtīgs, parakstot jaunus līgumus darījumu attiecībās. Jautājumos, kas saistīti ar dabu, padomu meklē pie kāda no saviem tuviniekiem. Romantiskās attiecībās ļauj visam ritēt savu gaitu un atslābsti par sīkumiem.

Ūdensvīrs

Pārmaiņas darba vietā būs lieliska motivācija sasniegt jaunas virsotnes. Manāmi uzlabosies finansiālā situācija. Tiks saņemtas labas ziņas par gaidāmo braucienu uz ārzemēm. Vairāk uzmanības velti savai veselībai!

Zivis

Tiks saņemts finansiāli izdevīgs sadarbības piedāvājums ilgtermiņā. Iedvesma saistībā ar turpmāko profesionālo darbību ļaus paveikt teju vai neiespējamo. Partnerattiecībās apziņa, ka esat viens otram, būs  lielākā vērtība!

youtube icon
Abonēt youtube