Publicitātes foto

Darbu uzsācis  “Centrālās laboratorijas” mobilais testu nodošanas punkts. Pacientus tajā pieņems tikai pēc iepriekšēja pieraksta, un šis jauninājums nodrošinās procesa mobilitāti Latvijas pašvaldībās, informē pārstāvji.

Mobilais analīžu nodošanas punkts izveidots, ņemot vērā iedzīvotāju straujo saslimšanu ar Covid-19 un līdz ar to paaugstināto pieprasījumu attiecīgu analīžu veikšanai šī vīrusa noteikšanai.

Šonedēļ mobilais analīžu nodošanas punkts sāk pirmos reisus uz Jūrmalu. Iedzīvotāji aicināti pierakstīties, zvanot pa tālruni 8330, izmantojot www.laboratorija.lv e-pierakstu vai rakstot uz  e-pastu analizes@laboratorija.lv un covid@laboratorija.lv  ,” informē Stella Lapiņa, “Centrālās laboratorijas” valdes priekšsēdētāja.

Pirmā pietura būs Jūrmalā, lai šajā pašvaldībā ar mobilā analīžu nodošanas punkta palīdzību nodrošinātu pieejamāku paraugu pieņemšanu. Jāatzīmē, ka pašreiz šādi iespējams nodot tikai valsts apmaksātas koronavīrusa SARS-CoV-2 PĶR analīzes.

“Centrālā laboratorijas” mobilais analīžu nodošanas punkts Jūrmalā atradīsies Kauguros – Skolas ielā 44.

“Centrālās laboratorijas” mobilā analīžu nodošanas punkta darba laiks ir no pulksten 10.00 – 20.00, tā darba grafiks pa dienām ir mainīgs.

Uzņēmuma darbība novērtēta, valdes priekšsēdētājai Stellai Lapiņai piešķirot LR Ministru kabineta balvu par ieguldījumu veselības aprūpes nozares attīstībā.

“Centrālā laboratorija” pieņem analīžu paraugus 65 filiālēs visā Latvijā, kā arī ņem bioloģisko materiālu Covid-19 testiem vairāk nekā 30 paraugu paņemšanas punktos Latvijā. Laboratorijā strādā vairāk nekā 650 darbinieku.

youtube icon
Abonēt youtube