Foto: Unplash.com

Šī būs nedēļa, kad komunikācijai būs jāpievērš īpaša uzmanība, lai negadītos nevajadzīgi strīdi. Arī brīvdienas kādam var nest jaunas domas un ieceres. Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (4. – 10. februāris) horoskopu visām zodiaka zīmēm.

Auns

Brīvdienas aizritēs patīkamos piedzīvojumos. Darbā pienākumus nāksies veikt daudz apzinīgāk un atbildīgāk. Harmoniskākas kļūs attiecības ar līdzcilvēkiem. Labas ziņas tiks saņemtas no ārvalstu sadarbības partneriem.

Vērsis

Vairāk uzmanības būs jāpievērš saviem ikdienas tēriņiem. Var gadīties, ka nāksies vairāk izdot nekā saņemt. Panākumi ir gaidāmi darbos, kuri tiks rūpīgi un apzinīgi izplānoti. Patīkamu pārsteigumu sagādās mīļotais cilvēks.

Dvīņi

Neveikli pārpratumi komunikācijā ar ģimenes locekļiem var radīt neplānotus finansiālus tēriņus. Paveicot kādu iepriekš iesāktu darbu, būs patīkama gandarījuma sajūta. Jauki brīži tiks piedzīvoti kādā kultūras pasākumā.

Vēzis

Brīvdienās iegūtās zināšanas būs kā jauns virzītājspēks tavā profesionālajā darbībā. Kāpums karjerā ļaus sasniegt savus mērķus. Tuva cilvēka atbalsts radīs miera un drošības sajūtu. Nebaidies, bet dari!

Lauva

Nedēļas nogalē tēriņi var pārsniegt plānotos izdevumus. Vairāk uzmanības velti savam mīļotajam cilvēkam. Kopā būšanas pasākumi stiprinās esošo savienību. Ļaujies sajūtu kāpumam!

Lasiet arī: Oficiāli iesācies Tīģera gads! Kā ar gada valdnieku sadzīvosim?

Jaunava

Šonedēļ par akurātumu un precizitāti darba vietā, tiksi atzinīgi novērtēts. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies saglabāt vēsu prātu. Finansiālajā plānā, veiksmīgs ir laiks, lai ieguldītu dzīves vietas pilnveidošanas darbos.

Svari

Atbalsta trūkums no līdzcilvēkiem mudinās vairāk padomāt par sevi pašu. Palutini sevi ar kādu pirkumu. Profesionālajā jomā neveiksies tik gludi kā cerēts. Velti laiku veselību uzlabojošām procedūrām.

Skorpions

Vēlme pēc plašuma, kārtības un skaistuma dzīves telpā, kļūs aizvien aktuālāka. Profesionālajā jomā lēmām taču pamatīgi virzīsies sava mērķa virzienā! Jauns hobijs nāks par labu tavai emocionālai pašsajūtai.

Strēlnieks

Brīvdienas tiks veltītas kādam izzinošam procesam, kas būs noderīgs tavai profesionālajai izaugsmei. Veiksmīga satikšanās ar kādu darījumu partneri iedvesmos jauniem projektiem. Tev izdosies!

Mežāzis

Attiecībās ar ģimenes locekļiem izvairies no sīkam nesaskaņām un domstarpībām. Vairāk uzmanības velti savai veselībai un pašsajūtai kopumā, jo šonedēļ daudz enerģijas tiks veltīts iecerētā projekta realizēšanā.

Ūdensvīrs

Brīvdienās spēsi parādīt savu profesionalitāti visaugstākajā līmenī. Jaunas sajūtas un emocijas iepazīsi kāda aizraujoša piedzīvojuma laikā. Romantiskajās attiecībās vairāk laiku velti kopīgiem brīžiem.

Zivis

Brīvdienās piepildīsi savu dvēseli ar skaistam sajūtām. Radošas aktivitātes patīkami pārsteigumi sildīs sirdi. Atļaujies sevi palutināt! Lielāks darba apjoms mudinās paveikt vēl vairāk. Paļaujies tikai un vienīgi uz sevi!

youtube icon
Abonēt youtube