Ekrānuzņēmums no Youtube

Jau labu laiku tiek apspriestas joku repa grupas “Singapūras satīns” mūziķa Kristapa Strūberga un viņa sievas un divu bērnu mammas Mairitas Rosickas attiecības, kurās Mairita pērnā gada maijā  paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un lūdza sabiedrības finansiālu atbalstu.

Kristaps Strūbergs nācis klajā ar paziņojumu neilgi pēc bijušās sievas Mairitas Rosickas intervijas tiešsaistes žurnālam “Klik”, atklājot iepriekš neizskanējušas detaļas par abu attiecībām.

Strūbergs vietnē Instagram paziņojis, ka publiskā skandāla dēļ pamet grupu “Singapūras satīns”.

Viņš raksta: “Mani draugi, līdzbiedri, atbalstītāji un arī citādi domājošie! Kā jūs zināt, jau gandrīz gadu esmu “ierauts” publiskā privāto lietu kārtošanā ar manu bijušo sievu Mairitu, kura man radījusi “sievu sitēja” tēlu, un man nesaprotamu iemeslu dēļ turpina to darīt no jauna. Tāpat kā pērn, arī tagad varu tikai atkal atkārtot: es neesmu sitis savu sievu un neesmu vērsis pret viņu nekādu vardarbību…

Diemžēl šie publiskie paziņojumi ietekmē arī visu mūsu grupu. Tādi virsraksti kā “Singapūras satīns” dalībnieka sieva cīnās pret vīra vardarbību” met ēnu uz visu grupu, kurā bez manis ir vēl septiņi dalībnieki – radot iespaidu, ka viņi mani piesedz. Es labi apzinos, ka šāda publicitāte grupas attīstībai un radošajam garam dod triecienu, kas traucē radīt jaunas dziesmas un rada nepatiesu iespaidu par visu grupu.

Kristaps Strūbergs nav viss “Singapūras satīns”, un “Singapūras satīns” nav tikai Kristaps Strūbergs.

Tāpēc, lai izbeigtu grupas saistīšanu ar manām personīgajām problēmām, es no šī brīža, līdz mēs atrisināsim savas attiecības, aizeju no dalības grupā “Singapūras satīns”.”

Maniem muzikālajiem kolēģiem grupā ir lieli un radoši plāni, kurus es negribētu sagraut. Es tiešām vēlu, lai “Singapūras satīns” sasniedz jaunus muzikālus augstumus. Šobrīd bez manis. Tikmēr es turpināšu savu cīņu,” vietnē “Instagram” rakstīja Strūbergs.

Saistītās tēmas: attiecībasMairita RosickaSingapūras Satīns

youtube icon
Abonēt youtube