Foto: Unplash.com

Vai arī tev ir vēlme ieskatīties, ko sola zvaigznes nākamajai nedēļai? Lasi mīlestības nedēļas horoskopu, ko sastādījusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Nedēļas nogalē vairāk laika tiks veltīts kāda sava hobija pilnveidošanai. Darba vietā spēsi parādīt savas prasmes vislabākajā veidā. Papildus pienākumi ļaus vairot savus ienākumus. Paļaujies tikai un vienīgi uz sevi!

Vērsis

Šonedēļ tiks satikti jauni domubiedri, kas būs kā vērtīgs pavediens turpmākajā profesionālajā darbībā. Nedēļas vidū aktīva iesaistīšanās biznesā ļaus gūt papildus peļņu. Ņem vērā to, ka sarežģītākas var kļūt attiecības ar tuviniekiem.

Dvīņi

Brīvdienas tiks piedzīvotas pašu tuvāko kompānijā. Prātā nāks jaunas idejas, kas saistītas ar turpmākā biznesa attīstību. Liec lietā tās! Darba vietā atzinība tiks gūta no priekšniecības puses par veiksmīgi atrisinātu sarežģīto uzdevumu.

Vēzis

Nedēļas nogalē mīļotais cilvēks sarūpēs patīkamu pārsteigumu. Harmoniskākas kļūs attiecības ar ģimenes locekļiem. Darba vietā sarežģījušās situācijas risini mierīgā saunu ceļā un neuzvelcies par niekiem!

Lauva

Profesionālajā jomā spēsi sevi pierādīt vislabākajā veidā. Partnerattiecībās nelieli pārpratumi var radīt nevajadzīgus strīdus. Neļaujies provokācijām un tver vieglāk visu dzirdēto informāciju! Velti laiku savam hobijam!

Jaunava

Brīvdienās prasme piekāpties un pielāgoties otra vēlmēm būs lielākais pārbaudījums. Darba vietā var nākties pārkāpt pāri saviem principiem un gūt papildu naudiņas. Labas ziņas tiks saņemtas no ārvalstīm.

Svari

Nozīmīgs pagrieziena punkts darījumu attiecībās ļaus noticēt tam, ka ne viss ir tā kā izskatās. Noslēgtais darījums sniegs iespēju gūt vērā ņemamu peļņu. Uzmanība un rūpes no mīļotā cilvēka puses ļaus apjaust attiecību vērtību.

Skorpions

Brīvdienās lielākā vērtība būs laiks, ko veltīsi kādam savam hobijam un fiziskām aktivitātēm. Darba vietā papildu pienākumi ļaus apzināties savu vērtību un profesionalitātes līmeni. Harmoniskākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku.

Strēlnieks

Nesaprašanās ar tuviniekiem var radīt visai sarežģītu situāciju. Savas taisnības pierādīšana ne vienmēr var vainagoties ar panākumiem. Nedēļas vidū tiks izdarīta svarīga izvēle saistībā ar turpmākajām darba gaitām.

Mežāzis

Darījumu attiecībās var nebūt viegli rast kopsaucēju ar potenciālo sadarbības partneri. Nāksies apbruņoties ar pacietību. Nedēļas vidū patīkamas ziņas tiks saņemtas no augstākstāvošo puses. Ļaujies sajūtām romantiskajās attiecībās!

Ūdensvīrs

Ieguvums no kāda uzsākta projekta būs daudz lielāks nekā tajā ieguldītie līdzekļi. Veiksmīgs darba komandējums rosinās uz idejām par jaunu atzaru tavā profesionālajā darbībā. Uzlabosies attiecības ar mīļoto cilvēku.

Zivis

Romantiskajās attiecībās atbalsts un pateicība no mīļotā cilvēka puses būs neizmērojama. Darba vietā veiksme un panākumi būs acīmredzami. Ieguldītie pūliņi profesionālajā darbībā dos labus rezultātus. Tici brīnumam!

Saistītās tēmas: astroloģeInita DilāneValentīndiena

youtube icon
Abonēt youtube