Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (18. – 24. februāris) horoskopu visām zodiaka zīmēm. Kādam gaidāmas pārmaiņas gan personīgajā, gan profesionālajā jomā. Kādās nokrāsās? – to gan uzzināsiet, lasot publikāciju! 

Auns

Brīvdienās ar lielu darbošanās sparu tiks paveikti visi iekrājušies darbi. Vairāk laika nāksies veltīt kādu nedaudz piemirstu zināšanu atjaunošanai. Profesionālajā jomā gandarījuma deva tiks gūta brīdī, kad redzēsi sava darba augļus.

Vērsis

Profesionālajā jomā nāksies apbruņoties ar pacietību un mierīgi veikt savus pienākumus. Nedaudz pievaldot savas emocijas, rezultāts darbā būs daudz kvalitatīvāks. Darījumu attiecībās, pirms spert nozīmīgu soli, pārbaudi saņemto informāciju.

Dvīņi

Veltot laiku savas dzīves telpas uzkopšanai un atbrīvojoties no visa liekā un nokalpojošā, radīsies viegluma un pacilātības sajūta. Darba vietā klāt nākušie darba pienākumi ļaus sajusties daudz īpašākam un nozīmīgākam.

Vēzis

Attiecībās ar ģimenes locekļiem centies izvairīties no liekām sadzīviskām domstarpībām un sīkiem strīdiem. Gaidāms patīkams un elpu aizraujošs pārsteigums no mīļotā cilvēka puses. Labas ziņas tiks saņemtas saistībā ar darbu.

Lauva

Brīvdienās nelielu vilšanos devu var radīt cilvēki, kuri tika uzskatīti par labiem draugiem. Finansiāls ieguvums ļaus piepildīt kādu materiālu vēlmi. Esi vērīgs attiecībā uz saņemto informāciju saistībā ar naidu un finansēm kopumā.

Jaunava

Svarīgu lēmumu pieņemšanā šonedēļ paļaujies tikai un vienīgi uz sevi. Saņemtie padomi būs lieki un traucējoši plānu realizēšanā. Romantiskajās attiecībās centies izvairīties no kritizējošām piezīmēm. Ļaujies sajūtām un piedzīvojumam!

Svari

Saņemtais sadarbības piedāvājums radīs prieka sajūtu un ‘gaismu tuneļa galā’. Darba vietā var nebūt viegli sastrādāties ar kādu no kolēģiem. Savukārt attiecībās ar mīļoto cilvēku iemājos miers, harmonija un savstarpēja sapratne.

Skorpions

Labas ziņas tiks saņemtas saistībā ar gaidāmo nozīmīgo pasākumu. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies ieklausīties viņu vēlmēs un vajadzībās. Profesionālajā jomā izvairies no asākam vārdu apmaiņām attiecībās ar kolēģiem.

Strēlnieks

Nedēļas nogalē plānotās mācības ļaus izprast virkni līdz šim neizprasto jautājumu saistībā ar savu turpmāko ceļu profesionālajā jomā. Aktuāli kļūs jautājumi, kas saitīti ar dzīves vietu un nekustamo īpašumu.

Mežāzis

Attiecībās ar mīļoto nebūs viegli rast kompromisu par plāniem brīvdienās. Velti laiku fiziskām un radošām aktivitātēm. Darījumu attiecībās centies rūpīgi caurskatīt katru papīru, katru dokumentu, lai nav jāpiedzīvo vilšanās neuzmanības dēļ.

Ūdensvīrs

Darba vietā nāksies saskarties ar konkurenci no kolēģu puses. Papildu ienākumi tiks gūti liekot lietā savas unikālās zināšanas un prasmes. Iepriecini sevi ar kādu baudāmu kultūras pasākumu. Tu esi to pelnījis!

Zivis

Jaunu prasmju apgūšana nāks par labu tavai profesionālajai izaugsmei. Ieguldītais darbs nesīs arī materiālo labumu. Romantiskajās attiecībās uzdzirkstīs jaunas sajūtas. Pavasaris virmos ne tikai gaisā, bet arī prātā! Izbaudi ik mirkli!

youtube icon
Abonēt youtube