Foto: Unplash.com

Daudzfunkcionālais ūdens atrakciju parks Līvu Akvaparks apstiprina pilnas jaudas darbības atsākšanu no 3.marta. Tas būs atvērts apmeklētājiem četras dienas nedēļā – no ceturtdienas līdz svētdienai.

Pēc tam, kad 25. Februārī tika atvērta biļešu iegāde internetā, pirmajā tirdzniecības stundā tika realizētas vairāk nekā 300 biļetes, turpmākajās 72 stundās realizācijas apjomam saglabājoties vidēji 10- 15% apmērā no sākotnējās aktivitātes.

Pēc provizoriski apkopotajiem datiem, sākotnējā interese par ūdens atrakciju parka apmeklējumu ir pārsvarā pašmāju cilvēkiem un nedaudz no kaimiņvalstīm.

“Fakts, ka realizētas ¾ no plānotā biļešu apjoma, ļauj mums paust piesardzīgu optimismu,” smaidot saka Līvu Akvaparka izpilddirektore Velta Lasmane, uzsverot, ka par ūdens atrakciju parka darbības atsākšanas provizoriskajiem rezultatīvajiem rādītājiem varēs spriest ne ātrāk kā pēc diviem trim mēnešiem. “Mums ir prieks, ka pašmāju auditorija ir uzticīga savam ūdens atrakciju parkam, tomēr būs jānopūlas, lai atgūtu kaimiņvalstu auditoriju!”

Līvu Akvaparks no 3.marta būs atvērts apmeklētājiem četras dienas nedēļā – no ceturtdienas līdz svētdienai, ierastajos darba laikos. Visa veida biļetes var iegādāties Līvu Akvaparka mājas lapā www.akvaparks.lv no š.g. 25.februāra.

Lasiet arī: Darbu atsāks Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka Ūdens atrakciju un SPA zona

Laipni lūgti visi apmeklētāju, kuri var uzrādīt derīgu ES digitālo Covid-19 sertifikātu par vakcinācijas vai pārslimošanas faktu. Bērniem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam sertifikāti nav nepieciešami, aicina izpilddirekotre.

youtube icon
Abonēt youtube