Kā un ar ko beigsies Krievijas agresija pret Ukrainu, mēģina atbildēt latviešu astrologs Edijs Spāre. Viņš prognoze, ka kara kopējais ilgums būs 23 nedēļas.

Astrologs Spāre, analizējot kara sākuma karti, norāda, ka karadarbības sākumu iezīmēja viena no negatīvākām aspektu kopām. Mēness bija Strēlnieka zīmē un 11.mājā, kas var nozīmēt, ka kopējais kara ilgums būs 23 nedēļas.

Pirmo aspektu Mēness veidos pēc diviem grādiem, kas laika izteiksmē ir pēc divām nedēļām no kara sākuma. Mēness ar Merkūru veidos 60 grādus, kas var dot pirmās auglīgās sarunas. “Ceru, ka ļoti aktīva karadarbība sāks mazināties no 9. vai 10. marta. Ātrāk uz to cerēt nav vērts,” teic astrologs.

Spāre pauž, ka Ukrainai jānoturas piecas nedēļas no karadarbības sākuma, tad Mēnesim būs nākamais aspekts ar Jupiteru – kvadrāts, kas liecina, ka kara izraisītājai Krievijai aptrūksies finanses un mērķus nevarēs sasniegt.

Piektajā karadarbības nedēļā – ap 30. vai 31. martu – Krievijas armijai sāksies nopietns lūzums. No šī laika Krievija vairāk aizsargāsies un mēģinās nocietināties ieņemtajās teritorijās, kuras pēc 11. nedēļas vēlēsies sarunu ceļā paturēt sev, jo Mēness veidos 60 grādu aspektu ar Saturnu. Krievija mēģinās panākt vismaz Krimas pussalas saglabāšanu savā īpašumā, bet tas neizdosies, jo pēdējais noslēdzošais aspekts Mēnesim ir kvadrāts ar Neptūnu, kurš veidojas pēc 15. nedēļas – tas norāda, ka šai laikā cerētais ir sapnis, kas izplēn un nes nevis varenību, bet vilšanos.

Jūnija otrajā nedēļā Krievija sāks atskurbt no maldiem un savām ambīcijām iekarot Ukrainu. Pilnīgi karadarbībai izbeigties vajadzētu ap 22. nedēļu, apmēram ap 28. jūliju. Protams, gribas cerēt, ka karadarbību varētu pasteidzināt vēl kādi citi aspekti.

Jāatzīmē, ka kara sākuma karte liecina, ka iesāktajam procesam būs tālejošas sekas, tā rezultātā Krievija vairs nebūs tāda, kāda tā ir pašlaik, bet sašķelsies vairākās atsevišķās valstīs. Tas nenotiks uzreiz, bet sāksies kā impulss, kas attīstīsies, un ar laiku krievu pasauli padarīs pavisam nelielu, salīdzinot ar tagadējo.

Bet pašlaik notiekošās Ukrainas aizsardzības iznākums ir ļoti atkarīgs no pārējās pasaules spiediena uz Krieviju, tās ekonomiku, kā arī no palīdzības un atbalsta Ukrainai. Astroloģiskā karte rāda, ka Ukraina uzvarēs. Lai Dievs svētī Ukrainu un mūs visus, un dod ukraiņiem spēku izturēt!

youtube icon
Abonēt youtube