Foto: Unplash.com

Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina nedēļas (11. – 18. marts) horoskopiem visām horoskopa zīmēm. 

Auns

Gandarījums par paveiktajiem darbiem mudinās izvirzīt jaunus mērķus. Pakāpiens augstāk pa karjeras kāpnēm ļaus piepildīt sen lolotu sapni. Tiks apsvērta doma par iesaistīšanos kādā organizācijā. Ienākumi var nākt no darījuma ar nekustamo īpašumu.

Vērsis

Iesaistīšanās kādā jaunā projektā būs ieguvumu vērta. Došanās komandējumā uz ārvalstīm ļaus gūt jaunus risinājumus esošajā situācijā. Sakustēsies kāds iepriekš uzsākts darījums. Izvairies no domstarpībām ar mīļoto cilvēku, kas saistītas ar tēriņiem un pirkumiem.

Dvīņi

Atsvaidzinot esošās zināšanas, spēsi pierādīt sevi darba tirgū augstākā un profesionālā līmenī. Darba meklētajiem būs iespēja izveidot jaunu sadarbību. Iepriecini mīļoto ar kvalitatīvi pavadi kopīgo laiku. Patīkamu pārsteigumu nekad nav par daudz!

Vēzis

Atzinība un novērtējums no priekšniecības puses motivēs tiekties augstāk. Var tikt dota iespēja doties kādā pieredzes apmaiņas braucienā. Partnerattiecībās centies mazināt aizvainojuma sajūtu, kas radusies par nenovērtētajiem darbiem.

Lauva

Var nākties darīt darbus, kas neatbilst tavam profesionālajām statusam. Pašapziņas un sevis cienīšanas jautājums šonedēļ būs aktuāls, pildot uzdotos pienākumus. Saviesīgs pasākums attiecībām piešķirs jaunu dzirksti pozitīvās sajūtu nokrāsās.

Jaunava

Darbā akcents ir jāliek uz kvalitāti, nevis uz kvantitāti un paveikto darbu apjomu. Ieguldījums ceļojumā, tālākā atpūtas braucienā būs ieguvumu vērts. Sadarbība ar ārzemju partneriem pavērs labākas peļņas iespējas.

Svari

Vairāk enerģijas tiks veltīts mājas un dzīves vietas labiekārtošanas darbiem. Sarežģījusies situācija ar darījumu partneri mudinās rast kompromisu. Pēkšņa iepazīšanās var pārtapt skaistā draudzībā!

Skorpions

Darbs: darba augļi būs vērtējami kvalitātē, nevis apjomā. Veiksmīgs brauciens, izdevies darījums var radīt iespējas, lai tava profesionāla darbība izvērstos plašākā mērogā. Spīts un mērķtiecība tev palīdzēs!

Strēlnieks

Partnerattiecībās iniciatīva, kas nāks no tavas puses, ievirzīs notikumus tev vēlamā virzienā. Darba vieta tavas ilgtermiņā krātās zināšanas un prasmes tiks augstu novērtētas. Atļaujies sevi palutināt ar jaunām, košām lietiņām tavā garderobē.

Mežāzis

Prioritāte šonedēļ būs profesionālā darbība. Jaunas iespējas, riksi un izaicinājumi ļaus gūt vērā ņemamus panākumus. Ieteicams izvairīties no spontāniem pirkumiem. Vilinošie piedāvājumi var radīt vilšanos sajūtu.

Ūdensvīrs

Aktīvāk paužot savu nostāju, ātrāk sasniegsi iecerēto rezultātu. Sadarbība ar ārvalstīm arī uzlabos materiālo situāciju. Jāizvairās no finansiāliem izdevumiem, kas saistīti ar nekustamo īpašumu. Negaidīta  iepazīšanās var radīt virkni jaunas romantiskas emocijas.

Zivis

Idejas par savas profesionālās darbības pilnveidošanu tiks realizētas. Plaši pielietotas tiks iepriekš uzkrātās zināšanas. Ražīgs peļņas laiks ļaus ne tikai nopelnīt, bet arī vairot savus uzkrājumus. Sajūtu uzplaiksnījumi gluži kā košu taureņu deja virmos gan prātā, gan emocijās.

youtube icon
Abonēt youtube