Ekrānuzņēmums

Pirmdien, 21.martā, pirmizrādi piedzīvoja grupas “Citi zēni” dziesmas “Eat Your Salad” oficiālais videoklips. 

Kā zināms, grupa jau pēc septiņām nedēļām pārstāvēs Latviju 66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā.

Grupā “Citi zēni” muzicē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

2022.gada Eirovīzijā, kas notiks Itālijā, Turīnā, Latvijas dziesma izskanēs pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Pirmajā pusfinālā balsos arī divas no “Lielā piecinieka” valstīm – Itālija un Francija.

Otrajā pusfinālā, kas notiks 12. maijā, sacentīsies Austrijas, Azerbaidžānas, Kipras, Somijas, Gruzijas, Izraēlas, Maltas, Sanmarīno, Serbijas, Beļģijas, Čehijas, Igaunijas, Īrijas, Melnkalnes, Ziemeļmaķedonijas, Polijas, Rumānijas un Zviedrijas pārstāvji, bet balsos – arī “Lielā piecinieka” valstis Vācija, Spānija un Apvienotā Karaliste. Eirovīzijas fināls notiks 14. maijā.

Lasiet arī: “Supernova 2022” fināla skatītāju un žūrijas balsojuma rezultāti

youtube icon
Abonēt youtube