Foto: Unplash.com

Aprīlis jau klāt! Kādam dzīves notikumi ir tikpat mainīgi, cik laikapstākļi. Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (1.-7.aprīlis) horoskopu visām zodiaka zīmēm.

Auns

Veiksmīgi tiks paplašināta profesionālās darbības joma. Klāt nākušais darbu apjoms sniegs iespējas izpaust savu meistarību plašākā mērogā. Jāizvairās no vieglu peļņu sološiem darījumiem un avantūrām.

Vērsis

Pateicoties kādam kopīgam projektam un darbiem, kuros roku rokā būs jārod risinājums sadzīviskos jautājumos, kļūs ciešākas un harmoniskākas attiecības. Palutini sevi ar kādu jaunu aksesuāru savā garderobē!

Dvīņi

Izvērtē katru potenciālo sadarbību ar ārvalstu partneriem. Lielāka peļņa šonedēļ būs gūstama, pielietojot savas iepriekš iegūtās zināšanas. Attiecībās tiks izlīdzināti līdzšinējie asumi, kas radušies senāku pagātnes notikumu rezultātā.

Vēzis

Var tikt saņemta atlīdzība par kādu iepriekš paveiktu darbu. Apjomīgāks būs pieprasījums, kas saistīts ar tavu profesionālo darbību un meistarību. Sadzīviskas situācijas un nevēlēšanās rast kompromisu var radīt plaisu savstarpējās attiecībās.

Lauva

Manāmi uzlabosies finansiālā situācija. Ieguldījumi dzīves vietas labiekārtošanā būs veiksmīgi. Pasperot soli pirmais, izlīdzināsi līdzšinējās nesaskaņas un radušos pārpratumus romantiskajās attiecībās. Ieklausies savās sajūtās!

Jaunava

Došanās kopīgā pārgājienā vai nelielā ekskursijā harmonizēs esošās partnerattiecības. Vilšanās un zaudējuma sajūta var rasties, ļaujoties spontāniem tēriņiem, kas saistīti ar izklaidēm. Plāno rūpīgāk savus izdevumus!

Svari

Pārmaiņas ierastajā darba vidē un profesionālajā jomā kopumā nāks tev par labu. Talants mākslas un radošajā plānā vairos tavus ienākumus. Atmiņu uzplaiksnījums par kādām senākām attiecībām var radīt nostalģiskas izjūtas.

Skorpions

Sarežģījušās situācijas ar augstākstāvošiem mēģini risināt mierīgu sarunu ceļā. Tiks apsvērta doma par pārmaiņām savā profesionālajā darbībā. Priecēs papildu gūtā peļņa par kādu darījumu. Harmoniskākas kļūs attiecības ar ģimenes locekļiem.

Strēlnieks

Veiksmīgs būs finansiālais ieguldījumus savas pašsajūtas uzlabošanā un estētiskāks procedūrās. Papildu peļņa tiks gūta no kāda sava hobija. Jaunas iepazīšanās pavērs papildu sadarbības iespējas.

Mežāzis

Profesionalitātes un meistarības līmenis tiks labi atalgots. Atļaujies iegādāties to, par ko jau sen esi sapņojis. Pacietība šonedēļ būs kā pārbaudījums un arī kā izaicinājums, lai pasargātu sevi no darbībām, ko var nākties vēlāk nožēlot.

Ūdensvīrs

Nāksies uzņemties kāda projekta vadīšanu. Piemērots laiks individuālās darbības uzsākšanai un savu ideju realizēšanai. Ir gaidāms lielāks ienākumu apjoms. Atļaujies palutināt sevi ar jauniem un vērtīgiem pirkumiem sadzīviskām vajadzībām.

Zivis

Pozitīvus pavērsienus karjerā radīs dalīšanās savā pieredzē. Ienākumi šonedēļ būs atkarīgi no prasmes sadarboties un pielietot savu plašo zināšanu klāstu. Attiecībās liec lietā savu spilgto iztēli fantāziju un radošās prasmes.

Saistītās tēmas: astroloģe Inita Dilāneattiecības

youtube icon
Abonēt youtube